Une erreur technique est survenue lors de l'exécution de la page
x
u
j

Avis clients

eKomi

Les évaluations sont réalisées par eKomi, une société indépendante d'avis clients qui garantit la transparence et l'authenticité des avis.

Satisfaction globale 4,5/5
iiiii@
Moyenne calculée sur 3854 avis
5/5
2280 avis
4/5
1237 avis
3/5
262 avis
2/5
32 avis
1/5
43 avis

ALEX,
Genk
25 septembre 2019
Service is een flop bij jullie , levering afgesproken Donderdag 19 09 ofwel Vrijdag 20 09 Vrijdag in de late namiddag word ik verwittigd dat de levering een week later zal zijn OK kan gebeuren maar laat mij geen twee dagen wachten vooraleer er geleverd gaat worden. Mvg. ***
iiiii
1/5
27 septembre 2019

Beste Alex, bedankt voor uw bericht. De periode rond 16 september was een piekperiode. Wij betreuren dat we de leveringstermijn hebben overschreden, en hopen u toch binnen een redelijke termijn beleverd te hebben Zou u in de toekomst de levering sneller nodig hebben, raden wij u zeker aan dit aan te geven bij het plaatsen van de bestelling. We hopen in elk geval u nog bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Team Mazoutonline

Karin,
Brecht
25 septembre 2019
vlot besteld, vlot geleverd! en zeer vriendlijke dame aan de telefoon! bij bestelling lukte het niet om mij als reeds bestaande klant aan te melden maar dat was na een telefoontje opgelost!
iiiii
5/5
Roger,
Eisden
25 septembre 2019
-Lang wachten eer men iemand aan de lijn krijgt en die persoon kan mijn vraag niet beantwoorden over wanneer de levering plaats vind. -Chauffeur wilde op de overeengekomen prijs(2000 lr voor ***€ btw in) nog eens BTW rekenen. Kan de chauffeur dan de prijs niet van zin product.
iiiii
3/5
30 septembre 2019

Beste Roger, Het spijt ons te horen van uw slechte ervaring. Door een sterke piek in het aantal bestellingen op 16/9 zijn de levertijden uitgelopen. Wij betreuren dat u niet tijdig werd gecontacteerd en en doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden . Wij hopen in de toekomst aan uw verwachtingen te kunnen beantwoorden. Fijne dag, Team Mazoutonline

Peter,
Sint-Maria-Horebeke
25 septembre 2019
Stipt, super vriendelijk en zeer correct!
iiiii
5/5
Sophie,
Ellezelles
25 septembre 2019
Ik zou ten laatste mijn levering krijgen op 23/09....echter tot op heden heb ik nog steeds niet vernomen wanneer de levering zou plaats vinden. Ik heb er op zich geen probleem mee en alle begrip voor dat er niet binnen de vooropgestelde uiterste datum kan geleverd worden, echter mij op de hoogte houden zou wel vriendelijk en beleefd zijn!
iiiii
2/5
27 septembre 2019

Het spijt ons te horen van uw slechte ervaring. Door een sterke piek in het aantal bestellingen op 16/9 zijn de levertijden uitgelopen. Wij betreuren dat u niet tijdig werd gecontacteerd en en doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden . Wij hopen in de toekomst aan uw verwachtingen te kunnen beantwoorden. Fijne dag, Team Mazoutonline

Josianne,
Idegem
25 septembre 2019
snelle en correcte levering
iiiii
5/5
Connexion
Invitez vos amis sur Mazoutonline y
Partager cet article par e-mail y
Inscription y
Votre compte a été créé, un email de confirmation vous a été envoyé. Souhaitez-vous compléter votre inscription ? Compléter mon inscription
  1. Votre adresse de livraison est-elle différente de votre adresse de facturation ?
  1. Votre numéro de téléphone permettra au fournisseur de prendre contact avec vous afin de convenir du jour de livraison
  2. Valider