Une erreur technique est survenue lors de l'exécution de la page
x
u
j

Avis clients

eKomi

Les évaluations sont réalisées par eKomi, une société indépendante d'avis clients qui garantit la transparence et l'authenticité des avis.

Satisfaction globale 4,5/5
iiiii@
Moyenne calculée sur 3854 avis
5/5
2280 avis
4/5
1237 avis
3/5
262 avis
2/5
32 avis
1/5
43 avis

Yves,
Oud-Heverlée
26 septembre 2019
Snel en betrouwbaar!
iiiii
5/5
Gino,
Leeuwergem
26 septembre 2019
Geen feedback meer gekregen op mijn vraag naar exacte datum van levering en voor- of namiddag
iiiii
3/5
30 septembre 2019

Beste Gino, bedankt voor uw feedback. Het spijt ons dat u geen feedback heeft gehad. Aarzel de volgende keer niet om de Helpdesk op te bellen (0800/20012). We proberen altijd om zo vlug mogelijk te helpen. Mvg, TeamMazoutonline

ludo,
Zutendaal
26 septembre 2019
op dit ogenblik (na 10dagen) nog altijd gene mazout gezien en laten niets meer van zich horen of wachten ze misschien dat de mazoutprijs onder de bestelprijs is
iiiii
1/5
30 septembre 2019

Beste Ludo, bedankt voor uw bericht. De periode rond 16 september was een piekperiode. Wij betreuren dat we de leveringstermijn hebben overschreden, en hopen u toch binnen een redelijke termijn beleverd te hebben. We hopen in elk geval u nog bij ons te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groeten, Team Mazoutonline

Peggy,
Brasschaat
26 septembre 2019
Levering zou plaatsvinden op dinsdag in de namiddag, was thuis om 12 u en heel de dag niemand gezien. Woensdag gebeld en de uitleg was dat door de problemen in het Midden-Oosten ze leveringen niet konden bijhouden????? Die dag 4 x contact gehad met Proxiful en werd telkens verlaat. Dus de tweede dag op rij ‘ huisarrest’..... Ben zelfstandige dus 2 dagen geen inkomen gehad. Uiteindelijk een compensatie gekregen op de prijs maar ben een nieuwe klant en geen idee of ik klant blijf.
iiiii
1/5
30 septembre 2019

Beste Peggy, Het spijt ons te horen van uw slechte ervaring. Door een sterke piek in het aantal bestellingen op 16/9 zijn de levertijden uitgelopen. Wij betreuren dat u niet tijdig werd gecontacteerd en en doen er alles aan om dit in de toekomst te vermijden . Indien nodig aarzel niet om contact op te nemen met onze helpdesk op het nummer 0800 200 12. Wij hopen in de toekomst aan uw verwachtingen te kunnen beantwoorden. Fijne dag, Team Mazoutonline

karel,
Nijlen
26 septembre 2019
perfecte nakomen van afspraak ,chaffeur was topkerel,vriendelijk en behulpzaam ,volgende keer terug proxifuel
iiiii
5/5
30 septembre 2019

Beste Karel Bedankt voor uw positieve feedback ! We zijn blij dat u een prettige ervaring hebt geleefd. Een heel fijne dag toegewenst. Vriendelijke groeten, Team Mazoutonline

Jersey,
Oostrozebeke
26 septembre 2019
Correct geleverd aan de afgesproken prijs ondanks die flink gestegen was , half uur op voorhand verwittigd geweest. Een tevreden klant erbij.
iiiii
5/5
Connexion
Invitez vos amis sur Mazoutonline y
Partager cet article par e-mail y
Inscription y
Votre compte a été créé, un email de confirmation vous a été envoyé. Souhaitez-vous compléter votre inscription ? Compléter mon inscription
  1. Votre adresse de livraison est-elle différente de votre adresse de facturation ?
  1. Votre numéro de téléphone permettra au fournisseur de prendre contact avec vous afin de convenir du jour de livraison
  2. Valider