Une erreur technique est survenue lors de l'exécution de la page
x
u
j

Avis clients

eKomi

Les évaluations sont réalisées par eKomi, une société indépendante d'avis clients qui garantit la transparence et l'authenticité des avis.

Satisfaction globale 4,5/5
iiiii@
Moyenne calculée sur 8012 avis
5/5
5092 avis
4/5
2334 avis
3/5
436 avis
2/5
73 avis
1/5
77 avis
Cliquez ici

 pour plus d'informations

El hassane,
Malmédy
28 septembre 2017
Bonne experience
iiiii
4/5
Claudine,
Uitkerke
28 septembre 2017
correct
iiiii
5/5
Caroline,
Huldenberg
27 septembre 2017
mooi overzichtelijk wel jammer dat je niet kunt bestellen zonder te bevestigen dat er genoeg plaats is in de tank. Want ik ben onlangs verhuisd en ik ken de inhoud van de tank van het huurhuis niet en niemand kan mij die zeggen, ook de eigenaar niet... dus ja, er zou een mogelijkheid moeten zijn om dat aan te geven. Nu maar hopen dat de 2000 liter er in kan.
iiiii
4/5
02 octobre 2017

Beste Caroline, bedankt voor uw feedback. Elke klant is verplicht een juiste benadering van de hoeveelheid in de tank te bestellen om overlopen te vermijden. Voor wie deze inschatting niet kan maken, is het ook mogelijk de leverancier van uw keuze te contacteren na bestelling om te vragen naar een factuur met de correcte hoeveelheid en dus de correcte prijs. We hopen dat alles goed verlopen bij de levering. Met vriendelijke groeten, Mazoutonline Team

Francis,
Brasschaat
27 septembre 2017
Zodra de levering op 29/09/2017 heeft plaatsgevonden is de evaluatie op dit moment goed tot uitstekend in afwachting van uiteindelijke afhandeling
iiiii
4/5
Vinciane,
Piéton
27 septembre 2017
très facile
iiiii
5/5
02 octobre 2017

Merci Vinciane :-) L'équipe Mazoutonline

gèrard,
Dampremy
27 septembre 2017
pas èvident car c est la première fois que je commande sur le cite
iiiii
2/5
02 octobre 2017

Bonjour Gérard, merci pour votre feedback! Votre avis nous intéresse. Auriez-vous la gentillesse de nous faire part de votre expérience et des difficultés rencontrées par e-mail svp? Voici notre adresse : info@mazout-on-line.be. Merci d'avance, Bien cordialement, L'équipe Mazoutonline

Connexion y
Invitez vos amis sur Mazoutonline y
Partager cet article par e-mail y