Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Mazoutprijzen in de provincie Henegouwen

Mazoutonline informeert u over de prijzen van de dag in de provincie Henegouwen. Vind de leveranciers bij u in de buurt en bestel uw mazout rechtstreeks bij hen.

Vandaag 25/06

Officiële mazoutprijs

Officiële prijs per liter voor l mazout

Dankzij Mazoutonline

  • 1U vergelijkt de prijzen en diensten van mazoutleveranciers in uw buurt
  • 2U kiest de mazoutleverancier met de prijs die u past
Henegouwen

Vandaag, maandag 24 jun 2024, is de officiële mazoutprijs 0,9292 euros/l (incl. btw) voor een levering van minimum 2000 liter gewone mazout. De tendens is "constant" .

Vind een leverancier in Henegouwen

Henegouwen is een provincie vol contrasten: zeer landelijk maar toch met veel steden, met een rijk industrieel verleden en tegelijk zeer toekomstgericht. Lange tijd was steenkool een belangrijke bron van inkomsten voor Henegouwen, maar nu verkiezen de inwoners voor hun verwarming mazout, wegens efficiënter en minder vervuilend. Om te voldoen aan hun vraag naar mazout kunnen de Henegouwenaren rekenen op een dicht netwerk van talrijke leveranciers (o.a. Total, Q8, Calpam, Comfort Energy, Octa Plus...) in heel de provincie.

Ontdek alle mazoutleveranciers in Henegouwen van Mazoutonline

De mazout in Henegouwen wordt aangevoerd via pijpleiding

De distributie van mazout in de provincie Henegouwen gebeurt vanuit het depot van Feluy, een van de belangrijkste depots in België. Het is via een pijpleiding rechtstreeks verbonden met de raffinaderij in Antwerpen, waardoor een permanente bevoorrading mogelijk is, zonder hiervoor een beroep te moeten doen op de traditionele vervoersmiddelen. De leveranciers in Henegouwen kunnen vanuit Feluy hun leveringen van mazout verzorgen of hun eigen depot vullen, en van daaruit hun klanten bedienen. Vanuit Feluy vertrekken ook treinen en vrachtwagens met mazout naar andere depots in Wallonië.

 

Evolutie van de officiële mazoutprijs

Alles weten over de prijs van mazout

bepaling van de mazoutprijs

Samenstelling van de prijs van mazout

Maak kennis met de verschillende componenten van de officiële prijs voor huisbrandolie, de maximumprijs die uw leverancier voor de brandstof mag aanrekenen.

Evolutie van de mazoutprijs

De prijs van mazout evolueert volgens een aantal factoren, zoals vraag en aanbod, de speculatie op de internationale markten en soms ook de geopolitieke context.

mazoutprijzen vergelijken

Mazoutprijzen vergelijken

Voor u mazout aankoopt, vergelijkt u best de mazoutprijzen. Houd hierbij rekening met de kwaliteit van het product, en met de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de leverancier.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y