Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Overheidssteun om te genieten van de warmte van stookolie

30 maart 2017

Leer alles over energiepremies in Vlaanderen, Wallonië en Brussel

In België ligt de bevoegdheid op het gebied van energie bij de regio's. Vlaanderen, Wallonië en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bepalen dus volledig onafhankelijk hun beleid ter bevordering van energiebronnen en premies, toegekend aan particulieren die willen bouwen of hun woning willen renoveren.

Van de audit voor het kennen van de energieprestaties van uw woning tot de installatie van een verwarmingsketel met hoog rendement, via de isolatie van de muren en het dak, verschillende werken kunnen worden betoelaagd door de regionale overheid.

In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle premies en steunmaatregelen van Wallonië, Vlaanderen en het Brussels Gewest om uw energiefactuur en uw impact op het milieu te verminderen.

Klik hier voor de lijst van alle energiepremies, uitkeringen en subsidies in Vlaanderen

Klik hier voor de lijst van alle energiepremies, uitkeringen en subsidies in Brussel

Klik hier vooor de lijst van alle energiepremies, uitkeringen en subsidies in Wallonië

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Facturatie adres :
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.