Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Mazoutprijzen in de provincie Luik

Mazoutonline informeert u over de prijzen van de dag in de provincie Luik. Vind de leveranciers bij u in de buurt en bestel uw mazout rechtstreeks bij hen.

Vandaag 28/09

Officiële mazoutprijs

Officiële prijs per liter voor l mazout

Dankzij Mazoutonline

 • 1U vergelijkt de prijzen en diensten van mazoutleveranciers in uw buurt
 • 2U kiest de mazoutleverancier met de prijs die u past
Luik

Vandaag, woensdag 27 sep 2023, is de officiële mazoutprijs 1,0912 euros/l (incl. btw) voor een levering van minimum 2000 liter gewone mazout. De tendens is "dalend", gaande van 1,11 tot 1,09 euros/l .

Vind een mazoutleverancier in de provincie Luik

Luik is gekend voor zijn dynamisme en zijn gastvrijheid. Deze streek straalt een gezellige warmte uit. En om hun huis te verwarmen doen de inwoners van de provincie Luik vooral een beroep op mazout.

Voor de levering van hun mazout kunnen ze rekenen op een uitgebreid netwerk van leveranciers (o.a. Total, Q8, Calpam, Comfort Energy, Octa Plus...). Op het platform Mazoutonline.be vindt u leveranciers terug die gekend staan voor hun producten en diensten van topkwaliteit.

Ontdek alle mazoutleveranciers in de provincie Luik op Mazoutonline

De mazout voor de provincie Luik wordt aangevoerd via waterwegen

De bevoorrading van mazout in de provincie Luik verloopt vooral via waterwegen. Vanuit Antwerpen wordt de mazout naar het depot van Wandre vervoerd, aan de oevers van de Maas. Vanaf dit centrale depot kunnen de leveranciers de mazout verdelen in nabijgelegen zones of, voor hen die verderaf liggen, de mazout vervoeren naar secundaire depots. Van daaruit blijven de trajecten beperkt en kunnen de klanten vlot bediend worden.

Evolutie van de officiële mazoutprijs

Alles weten over de prijs van mazout

bepaling van de mazoutprijs

Samenstelling van de prijs van mazout

Maak kennis met de verschillende componenten van de officiële prijs voor huisbrandolie, de maximumprijs die uw leverancier voor de brandstof mag aanrekenen.

Evolutie van de mazoutprijs

De prijs van mazout evolueert volgens een aantal factoren, zoals vraag en aanbod, de speculatie op de internationale markten en soms ook de geopolitieke context.

mazoutprijzen vergelijken

Mazoutprijzen vergelijken

Voor u mazout aankoopt, vergelijkt u best de mazoutprijzen. Houd hierbij rekening met de kwaliteit van het product, en met de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de leverancier.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Facturatie adres :
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.