Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Neem contact met ons!

Stel uw vraag aan Mazoutonline per E-mail of per telefoon

Uw boodschap is verzonden

Een fout is opgetreden.

In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis een gerechtvaardigd belang. Uw gegevens zullen worden bewaard voor de duur van het antwoord op uw verzoek. Bij een abonnement aan de Newsletter, zullen uw gegevens bewaard worden voor de duur van deze dienst. De verplichte velden zijn aangegeven.

U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Neem contact op per telefoon
0800 20012 Gratis nummer
Maandag - vrijdag : 9u - 17u

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden of heeft u een klacht?

We zijn telefonisch bereikbaar op 0800 20012 van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u of per e-mail via info@mazout-on-line.be

ProxiFuel stelt alles in het werk om zo snel mogelijk te reageren op een klacht en tracht steeds een bevredigende oplossing te vinden.

Klik hier om naar de website van de Europese Commissie over online geschillenbeslechting te gaan.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y