Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Mazout voor professionelen: een oplossing voor elke behoefte

Of u nu landbouwer, transporteur of gebouwenbeheerder bent: vind de beste oplossing voor uw professionele behoeften inzake mazout.

De professionele noden inzake brandstoffen zijn zeer uiteenlopend. Veel ondernemingen hebben stookolie nodig voor hun verschillende gebouwen, witte diesel voor hun wagenpark - personenauto's, vrachtwagens of bestelwagens - of rode diesel voor hun landbouwvoertuigen. Sommige ondernemingen hebben zelfs verschillende van deze producten nodig. Om aan hun behoeften inzake mazout en andere brandstoffen te voldoen, zijn professionelen dus op zoek naar flexibele en voordelige oplossingen.

Via het Mazoutonline platform kan een zelfstandige of een onderneming rechtstreeks een online bestelling van mazout plaatsen. Maar vanaf een bepaald volume doet u er goed aan om de verkoper van uw keuze rechtstreeks te contacteren. Zo bent u zeker dat u een dienstverlening geniet die is aangepast aan uw behoeften. Ook kunt u rekenen op een betere opvolging en prijsvoorwaarden die de leveranciers voorbehouden aan hun zakelijke klanten.

De mazoutbehoeften van professionelen kunnen erg verschillen

De noden van een landbouwer verschillen sterk van die van een transportbedrijf, of van een gebouwenbeheerder. Er zijn daarom vele verschillende opties inzake mazout voor professionelen. Voor elke behoefte vindt u wel een aangepaste oplossing in het ruime aanbod van motor- en andere brandstoffen op de markt.

Bovendien kan niet elk type mazout voor professionelen rechtstreeks via het internet worden besteld.

Een specifieke brandstof voor vrachtwagens

Een van de vaakst voorkomende behoeften inzake gasolie voor professionelen vinden we bij de transportbedrijven. Om hieraan te beantwoorden hebben meerdere brandstofleveranciers een diesel ontwikkeld op maat van de vrachtwagens.

Om de voordelen van een dergelijk product te illustreren nemen we TOTAL EXCELLIUM TRUCK DIESEL als voorbeeld. Met deze diesel kunt u:

  • besparen op brandstof;
  • de exploitatiekosten verminderen.

Een product zoals TOTAL EXCELLIUM TRUCK DIESEL is compatibel met alle soorten motorvoertuigen. Het beschermt injectiesystemen van zowel de recentste als de oudste motoren tegen alle types vervuiling, en zorgt voor een besparing op brandstofkosten die kan oplopen tot 4.4%, dankzij de integratie van verschillende additieven in de brandstof.

Landbouwvoertuigen en rode diesel

In België mogen landbouwvoertuigen rijden met vrijgestelde gasolie, de zogenaamde «rode diesel». Dit type voertuigen is goed herkenbaar aan de nummerplaat met witte tekens op een rode achtergrond, die beginnen met de letter G. De rode diesel die we doorgaans gebruiken is eigenlijk gewoon de Gasolie Extra, met een laag zwavelgehalte, die ook voor huisverwarming wordt gebruikt.

Om te mogen "rood rijden", moet de titularis van de inschrijving beschikken over een vergunning van de FOD Financiën. Deze vergunning wordt toegekend aan al wie activiteiten uitoefent in landbouw, tuinbouw, visteelt en bosbouw.

Stookolie voor professionelen

Net zoals voor particuliere klanten, bestaan er ook voor professionelen verschillende types stookolie, afhankelijk van hun behoeften.

De belangrijkste beschikbare oplossingen zijn: gewone mazout, met of zonder antivries, Gasolie Extra en mazout met superieure kwaliteit.

Mazout voor professionelen met zeer specifieke toepassingen

Er zijn - op verzoek - ook andere brandstoffen voor professionelen, voor zeer specifiek gebruik, zoals bijvoorbeeld:

  • de Extra Zware Fuel-Oil, die wordt gebruikt voor industriële branders;
  • lampolie (type C) voor petroleumkachels en -lampen, verwarming, branders in serres.

Om de ideale oplossing te vinden die beantwoordt aan uw specifieke behoeften inzake mazout voor professionelen, neemt u best contact op met een verkoper in uw buurt.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y