Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Waarom kiezen voor Mazoutonline?

Mazoutonline is een website die verschillende TotalEnergies mazoutleveranciers uit gans België samenbundelt.

Mazoutonline heeft tot doel u prijsaanbiedingen voor een mazoutlevering voor te leggen op een transparente manier door u de mogelijkheid te bieden de aanbiedingen van verschillende mazoutleveranciers in uw buurt te vergelijken en deze te kiezen die u het best past.

Mazoutonline mikt op drie argumenten om u een zo compleet mogelijk aanbod te waarborgen :

 • Keuze uit meer dan 70 TotalEnergies mazoutleveranciers over gans België gespreid
 • Keuze uit meerdere mazoutleveranciers uit uw buurt
 • Een prijsvergelijking voor de twee voorgestelde soorten mazout: gewone mazout en mazout met hoger rendement

De TotalEnergies mazoutleveranciers die op deze website aanwezig zijn, zijn geselecteerd op basis van de oorsprong van hun mazout en de kwaliteit van hun service, teneinde u te kunnen garanderen dat zij uw vertrouwen waard zijn

Bovendien rekent de mazoutleverancier u de prijs per liter van de dag van de bestelling aan wanneer hij de levering uitvoert, ongeacht eventuele prijsschommelingen tijdens de leveringstermijn.

Mazoutonline is dus een revolutionnair concept België ! In enkele kliks kan mazout bestellen, 24u/24 en 7d/7 op zeer eenvoudige wijze, in 3 stappen :

 1. Vergelijk de aanbiedingen van de TotalEnergies mazoutleveranciers uit uw buurt
 2. Maak uw keuze die het meest beantwoordt aan uw verwachtingen inzake kwaliteit en service
 3. U spreekt de leveringsmodaliteiten af met de mazoutleverancier

Wanneer uw bestelling geregistreerd is, krijgt u de kans ons een commentaar m.b.t. uw Mazoutonline-ervaring achter te laten. Het is immers dankzij deze feedback dat Mazoutonline beter kan worden.

En tenslotte, om steeds nauw bij uw verwachtingen aan te sluiten, stelt Mazoutonline u voor de evolutie van de mazoutprijs in uw gemeente te volgen. Verder publiceert het Mazoutonline team dikwijls artikels met tips om energie en geld uit te sparen. Dankzij Mazoutonline, komt u alles te weten over verwarmen op mazout, eigenschappen van stookolie en de voordelen ervan.

Mazoutonline : wat u moet onthouden

 • Een mazoutbestelling 100% via Internet
 • Een aanbod overal in België
 • De levering gebeurt steeds door een mazoutleverancier uit uw buurt
 • U koopt mazout van hoge kwaliteit
 • U beschikt over pertinente informatie over mazout

Het Mazoutonline-team wenst u een aangenaam bezoek op de website. Aarzel niet de meest gestelde vragen te raadplegen mocht u hulp nodig hebben of met ons contact te nemen mocht u vragen hebben.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Facturatie adres :
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.