Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Mazoutprijzen in de provincie Luxemburg

Mazoutonline informeert u over de prijzen van de dag van mazout in de provincie Luxemburg. Vind de leveranciers bij u in de buurt en bestel uw mazout rechtstreeks bij hen.

Vandaag 06/06

Officiële mazoutprijs

Officiële prijs per liter voor l mazout

Dankzij Mazoutonline

 • 1U vergelijkt de prijzen en diensten van mazoutleveranciers in uw buurt
 • 2U kiest de mazoutleverancier met de prijs die u past
Luxemburg

Vandaag, dinsdag 06 jun 2023, is de officiële mazoutprijs 0,8365 euros/l (incl. btw) voor een levering van minimum 2000 liter gewone mazout. De tendens is "stijgend", gaande van 0,83 tot 0,84 euros/l .

Vind een mazoutleverancier in de provincie Luxemburg

De bewoners van het landelijke Luxemburg, de dunst bevolkte provincie van Wallonië, verkiezen het vaakst mazout voor de verwarming van hun woning. Om te voldoen aan de vraag naar energie in de provincie Luxemburg, is er een sterk netwerk van leveranciers van mazout (o.a. van Total, Q8, Calpam, Comfort Energy, Octa Plus...) beschikbaar.

Ontdek de mazoutleveranciers in de provincie Luxemburg van Mazoutonline. Zij staan voor kwaliteit.

Luxemburg wordt bevoorraad langs de weg en de spoorweg

Door de eigenheid van de provincie Luxemburg -uitgestrekt, dun bevolkt en ver verwijderd van de belangrijkste depots - dient de bevoorrading van mazout met vrachtwagens en treinen te gebeuren. Vele leveranciers beschikken over een eigen depot en bevoorraden zich het liefst vanuit een centraal depot in Marbehan met een hoge capaciteit, gelegen nabij een spoorweg. Mazout vervoeren met de trein is misschien duurder dan met de vrachtwagen, maar het is wel ecologischer en men vermijdt de files op de wegen.

Evolutie van de officiële mazoutprijs

Alles weten over de prijs van mazout

bepaling van de mazoutprijs

Samenstelling van de prijs van mazout

Maak kennis met de verschillende componenten van de officiële prijs voor huisbrandolie, de maximumprijs die uw leverancier voor de brandstof mag aanrekenen.

Evolutie van de mazoutprijs

De prijs van mazout evolueert volgens een aantal factoren, zoals vraag en aanbod, de speculatie op de internationale markten en soms ook de geopolitieke context.

mazoutprijzen vergelijken

Mazoutprijzen vergelijken

Voor u mazout aankoopt, vergelijkt u best de mazoutprijzen. Houd hierbij rekening met de kwaliteit van het product, en met de betrouwbaarheid en flexibiliteit van de leverancier.

4 dichtstbijzijnste provincies

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Facturatie adres :
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.