Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Goedkoop mazout kopen voor de winter

22 november 2021
Waarom wachten tot de kou definitief in ons land is om een mazoutbestelling te plaatsen? U hebt heel wat voordelen als u voor de winter beslist om mazout te kopen.
Winter

Heel wat Belgische gezinnen denken dat een mazoutbestelling in de zomer nog altijd een stuk voordeliger is dan een bestelling in de winter. Dat was vroeger zo maar vandaag wordt de mazoutprijs niet meer zoveel beïnvloedt door het weer of de seizoenen. De grootste factor in de beïnvloeding van de mazoutprijs is de aardolieprijs die op zijn beurt weer beïnvloed wordt door tal van andere geopolitieke factoren.

De afgelopen jaren hebben we echter vastgesteld dat de mazoutprijs in België goedkoper was in oktober en november dan in december. We kunnen u in dat opzicht enkel aanraden om uw tank nu te vullen en niet tot de winter te wachten.

Mazout kopen voor de winter: een interessante keuze

Anticiperen is haast de enige manier om te vermijden dat u mazout aan de hoogste prijs moet betalen. Door uw bestelling op voorhand te plaatsen, vermijdt u eerst en vooral dat u in de winter zonder mazout valt. Bovendien profiteert u van een goedkopere prijs. Indien u zonder mazout komt te zitten, bent u verplicht om de dagprijs te betalen. Die prijs kan flink tegenvallen. Daarnaast duurt het in de winter vaak langer om een mazoutlevering te krijgen.

Houd er ook rekening mee dat verschillende leveranciers werken met een supplement voor spoedleveringen.

Vergeet dus niet om uw tank voor de winter te laten vullen om van een warme en comfortabele woning te kunnen genieten.

Een betere service bij een mazoutaankoop in de herfst

Veel gezinnen beslissen vaak om tot de winter te wachten voordat ze hun mazoutbestelling plaatsen. Vanwege de stijgende vraag hebben energieleveranciers het in die periode erg druk, waardoor de wachttijden verhogen. Door uw stookolietank voor de winter te laten vullen, profiteert u van een snellere service.

Bovendien kunt u rekenen op meer flexibiliteit omdat de leveranciers het tijdens de drukke winterperiode soms moeilijk hebben om uw bestelling op het gewenste tijdstip te leveren.

Vergelijk de beste prijzen op Mazoutonline

Surf naar Mazout-on-line.be om de beste prijzen van het moment voor uw mazoutaankoop te vinden. We vergelijken voor u de goedkoopste leveranciers in uw regio om u de laagste prijzen aan te bieden. Onze 80 zorgvuldig geselecteerde leveranciers bieden overigens niet alleen aantrekkelijke prijzen maar ook een uitstekende service.

Lees ook:

Stookolie en vorst

Hoe vindt u de goedkoopste stookolie?

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.