Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Waarom is het interessant om nu stookolie te kopen?

23 november 2020
De winter staat voor de deur. Hebt u nog voldoende stookolie in uw tank? Profiteer van de huidige lagen prijzen om uw stookolie te kopen.
Waarom is het interessant om nu stookolie te kopen?

Deze week dook de temperatuur voor het eerst onder het vriespunt in verschillende delen van ons land. Hebt u al gecontroleerd of u nog voldoende stookolie in uw tank hebt? Als u nog geen stookolie voor een warme winter hebt gekocht, is dit het uitgelezen moment. U profiteert bovendien van erg interessante prijzen!

Stookolie op het beste moment kopen

De stookolieprijs schommelt van dag tot dag en van het ene moment op het andere doorheen het jaar. Dat kan zelfs leiden tot erg grote verschillen. Als consument is het dan ook niet altijd evident om in te schatten wanneer u het best uw stookolie koopt. Om de interessantste periode te bepalen, is het belangrijk dat u regelmatig de evolutie van de stookolieprijzen volgt.

Goed om te weten

Het Mazoutonlineplatform geeft u een overzicht van de dagprijs maar ook van het verloop gedurende de afgelopen weken, maanden en jaren. U kunt eveneens de prijs van de volgende dag zien. Daarnaast kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief van Mazoutonline. Zo blijft u op de hoogte van alle actualiteit uit de stookoliewereld.

Koop uw stookolie nu voor een scherpe prijs


Hebt u de evolutie van de prijzen de laatste maanden niet echt gevolgd? Dan vertellen we u graag dat het nu een uitstekend moment is om stookolie te kopen. De aardolieprijzen, en bijgevolg de stookolieprijzen, namen immers een duikvlucht sinds afgelopen jaar.

Vanwege de COVID-19-pandemie en de eerste lockdowns overal ter wereld, is de stookolieprijs de eerste vijf maanden van het jaar drastisch gedaald. Hoewel de prijs de laatste weken wat uit het dal kruipt, is hij nog steeds erg voordelig.

Hebt u aan het begin van het jaar niet van de aantrekkelijke tarieven geprofiteerd of bent u door uw voorraad heen? Dan kunt u nu uw stookolie voor een aantrekkelijke prijs kopen en uw tank laten vullen voordat Koning Winter zijn intrede maakt. Een stookolielevering van 2000 liter kost u vandaag bijvoorbeeld 876,60 euro, terwijl u vorig jaar nog een bedrag van 1332,60 euro moest neertellen, ofwel 456 euro meer!

Stookolie kopen vóór de winterdrukte

Als u nu uw bestelling plaatst, vermijdt u bovendien de toevloed aan aanvragen die de leveranciers aan de start van de winter mogen verwachten. Vandaag kunt u er nog van uitgaan dat uw bestelling tijdig geleverd wordt. Al binnen enkele dagen staat uw stookolieleverancier met uw bestelling voor de deur.

Lees ook:

Stookolie in België bestellen: alles wat u moet weten

Hoe kunt u uw stookolieaankoop optimaal laten renderen?

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.