Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u

Waarom een beroep doen op een mazoutleverancier in uw buurt?

01 maart 2019
Door te kiezen voor een mazoutleverancier die actief is in uw regio, profiteert u van een betere mazoutprijs en een optimale service.
mazoutleverancier

België telt heel wat mazoutleveranciers. Elk van hen kan, in theorie, uw verwarmingsbrandstof aan huis leveren. Toch is het aan te raden een beroep te doen op een mazoutverdeler in uw buurt. Maar waarom dan precies?

Bij een mazoutleverancier in uw buurt krijgt u een betere service

Elke mazoutleverancier werkt binnen een specifiek geografisch gebied. Typisch levert hij stookolie binnen een straal van 40 kilometer rond het hoofdkantoor en het depot. Door een duidelijk activiteitsgebied te bepalen kunnen handelaars al hun inspanningen hierop toespitsen.

Zo kan iedere leverancier zijn leverrondes optimaal organiseren. Hij kan de gevraagde leveringen in een bepaalde regio op dezelfde dag bundelen en zo de ritten van zijn chauffeurs optimaliseren. Door uw mazoutbestelling te plaatsen bij een leverancier in uw buurt, kunt u dus rekenen op een snellere levering. De leverancier laat weten op welke dag hij langskomt en kan u eventueel telefonisch of via sms verwittigen wanneer hij er aan komt.

Vind een mazoutleverancier in uw buurt

Vaak doen klanten keer op keer een beroep op dezelfde mazoutleverancier. Omdat ze tevreden zijn over zijn service, professionaliteit en flexibiliteit. Moet u dringend mazout bestellen, dan belt u best een handelaar in uw buurt met wie u al hebt gewerkt. Zo kan die uw bestelling zo snel mogelijk in orde brengen.

Een mazoutleverancier in uw buurt is voordeliger

Dankzij die doordachte logistiek kan de mazoutleverancier u ook een voordeligere prijs voorstellen onder de officiële prijs die door de Belgische staat werd vastgesteld. Omdat hij de transportkosten beperkt houdt, kan hij kleinere marges hanteren en dus een lagere prijs aanrekenen. De logistieke optimalisatie verschilt echter sterk van regio tot regio en deze mogelijkheid tot reducties kan dus niet overal in België als vanzelfsprekend worden beschouwd.

Als u bijvoorbeeld in Namen woont, kunnen de leveranciers in de regio Namen u de beste mazoutprijs garanderen, wat u bijvoorbeeld niet van een handelaar uit Oostende of Aarlen kunt verwachten.

Goed om weten

Op Mazoutonline vindt u verschillende mazoutleveranciers die uw regio beleveren. Om te ontdekken welke leveranciers tot bij u thuis leveren, voert u uw postcode en het aantal liters mazout dat u wilt bestellen in. U krijgt een lijst van verdelers voor uw gemeente te zien, evenals de mazoutprijs voor die dag en de diensten die ze aanbieden. Zo kunt u handelaars in real time vergelijken en een geïnformeerde keuze maken.

Verder lezen:

Een mazoutleverancier kiezen, hoe doet u dat best?

Het leven van de stookolieverdelers: achter de schermen van een levering

Mazoutlevering

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen