Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Hoogdringend stookolie bestellen … kan dat?

30 april 2018
Op Mazoutonline bieden bepaalde leveranciers u de mogelijkheid om stookolie te bestellen en hoogdringend te laten leveren om u te depanneren.
stookolie bestellen

Uw tank is leeg zonder dat u het door had … geen verwarming en geen warm water meer in huis. Panikeren hoeft niet! Op Mazoutonline vindt u heel wat verdelers waar u hoogdringend stookolie kunt bestellen.

Stookolie bestellen en snel beleverd worden

De stookolieverdelers doen er alles aan om u zo snel mogelijk te bevoorraden. Gemiddeld verlopen er vijf werkdagen tussen een klassieke bestelling en een levering van stookolie. Maar als u absoluut sneller stookolie nodig hebt, dan kunt u ook vragen naar een hoogdringende levering.

De meeste verdelers staan in voor een levering binnen 24 of 48 uur, mits u een toeslag betaalt van 5 tot 15 euro. In het eerste geval wordt u beleverd op de volgende dag, op voorwaarde dat u uw stookoliebestelling vóór 16.00 plaatst. In het tweede geval wordt u beleverd binnen de twee dagen na de validatie van uw aankoop.

Stookolie bestellen bij een flexibele verdeler

De leveranciers die actief zijn op het platform Mazoutonline bieden u naast competitieve stookolieprijzen ook een kwaliteitsvolle service. Ze stellen zich flexibel op en zijn luisterbereid.

Wat u ook nodig hebt, u kunt rechtstreeks met uw verdeler contact opnemen om samen met hem de beste regeling te vinden. In de mate van het mogelijke zal hij uw bestelling stookolie integreren in de ronde van zijn chauffeurs om u te depanneren.

Anticiperen om geen hoogdringende bestelling stookolie te moeten plaatsen

Om te vermijden dat u hoogdringend stookolie moet bestellen, geven wij u de raad mee om regelmatig de peilstok van uw tank in de gaten te houden. Zo voorkomt u niet alleen de kommer en kwel van een lege tank, maar kunt u ook uw stookolie aankopen tegen de beste prijs en uw installatie behoeden voor bepaalde eventuele storingen.

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.