Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Verschillende mogelijkheden om uw mazoutfactuur te betalen

15 juli 2020
Ontdek de verschillende mogelijkheden van het platform Mazoutonline om uw mazoutfactuur te betalen.
Verschillende mogelijkheden om uw mazoutfactuur te betalen

Moet u uw stookolietank bijvullen? Als u via het platform Mazoutonline stookolie bestelt bij de leverancier van uw keuze hebt u verschillende mogelijkheden om uw mazoutfactuur te betalen. We zetten ze in dit artikel even op een rijtje.

Uw mazoutfactuur betalen bij levering

De meeste consumenten kiezen ervoor om hun mazoutfactuur te betalen bij levering.

Het principe is eenvoudig. Bij levering betaalt u het bedrag van uw mazoutaankoop aan de chauffeur. U kunt op twee manieren betalen:

 • contant;
 • via Bancontact dankzij de betaalterminal die de leverancier in zijn tankwagen heeft. Houd er rekening mee dat kredietkaarten niet aanvaard worden.

Nadat het bedrag betaald is, krijgt u een betaalbewijs van de chauffeur.

Uw mazoutfactuur online betalen

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u er ook voor kiezen om uw mazoutfactuur online te betalen, bij het plaatsen van uw bestelling op Mazoutonline. Zo hoeft u tijdens de levering bijvoorbeeld niet aanwezig te zijn, als uw installatie dat toelaat.

U kunt uw bestelling online in alle veiligheid betalen, via een Bancontact- of Maestro-kaart. Het is nog niet mogelijk om via QR-codes of kredietkaarten (Visa, American Express, enz.) te betalen.

Uw mazoutfactuur via overschrijving betalen


Tot slot biedt Mazoutonline u ook de mogelijkheid om u mazoutfactuur vooraf via overschrijving te betalen. We raden u echter niet aan om voor die mogelijkheid te kiezen als u uw mazoutbestelling snel wilt ontvangen. Als u via overschrijving betaalt, gaat de levertermijn pas in nadat uw leverancier het bedrag op zijn bankrekening ontvangen heeft.


Verschillende betaalmogelijkheden per leverancier


Elke leverancier op Mazoutonline kan zelf beslissen op welke manier u uw mazoutbestelling kunt betalen. Bepaalde leveranciers bieden alle mogelijkheden aan, terwijl andere leveranciers zich tot enkele mogelijkheden beperken.

U kunt in een oogwenk de verschillende betaalmogelijkheden van de leveranciers uit uw regio bekijken. Dat kan u doen door uw postcode en het aantal liter dat u wilt bestellen in te geven op de startpagina van de website www.mazout-on-line.be/nl/. Voor elke leverancier uit de lijst kunt u de verschillende betaalmogelijkheden voor uw mazoutaankoop bekijken.

Lees ook:

Beperkt budget? Overweeg een gespreide betaling van uw stookolie

Stookolie bestellen via internet: alles wat u dient te weten

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.