Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Stookolie bestellen via internet: alles wat u dient te weten

24 maart 2020
In deze tijd waarin we de contacten tot een minimum moeten beperken, geven we enkele tips mee waarmee u van thuis uit en in alle veiligheid stookolie kunt bestellen via internet.
Stookolie bestellen via internet

Stookolie bestellen via internet, het is mogelijk! Al meer dan 4 jaar geleden heeft Mazoutonline een webplatform ontwikkeld waarmee iedereen in enkele klikken online zijn stookolie kan kopen.

Stookolie bestellen via internet, hoe gaat dat precies?

Op het platform Mazoutonline zijn een kleine honderdtal stookolieleveranciers aanwezig die leveren in heel België. Op grond van hun locatie leveren zij stookolie in een heel specifiek geografisch gebied.

Via dat platform kunt u makkelijk de aanbiedingen van het ogenblik vergelijken van de verkopers uit uw regio, en vervolgens uw bestelling online en helemaal veilig plaatsen.

Hoe moet u stookolie bestellen via het internet?

De werking van Mazoutonline is heel eenvoudig. Om de verdelers die actief zijn in uw regio te visualiseren, hoeft u enkel uw postnummer in te voeren en het aantal liters stookolie dat u zou willen kopen.

Voor elke leverancier die actief is in uw gemeente, ziet u dan meteen de prijzen die hij hanteert voor klassieke huisbrandolie en Ultra-stookolie (stookolie met hoog rendement) alsook de verschillende diensten die hij aanbiedt:

  • levering op zaterdag;
  • versturen van een sms of telefoontje voorafgaand aan de komst van de chauffeur;
  • toevoeging van antivries;
  • online betalingen
  • en zo meer.

Op die manier kunt u in één oogopslag alle leveranciers uit uw regio visualiseren en de juiste keuze maken.

Eens u uw product en leverancier van uw keuze hebt geselecteerd, klikt u op "Bestellen". U ziet dan een nieuwe webpagina verschijnen, waarin u wordt gevraagd om:

  • uw optionele keuzes aan te geven met betrekking tot levering en diensten;
  • uw identificatiegegevens te verstrekken (e-mailadres en wachtwoord);
  • uw adresgegevens mee te delen;
  • alsook het door u gekozen betaalmiddel.

Van zodra uw stookoliebestelling wordt gevalideerd door de leverancier, wordt die binnen de afgesproken termijn bij u thuis geleverd.

Stookolie bestellen via internet: een risico?

Via ons platform kunt u in alle veiligheid navigeren. Als u dat wenst, kunt u uw bestelling rechtstreeks op de site betalen, met uw bankkaart, en via een systeem van beveiligde betalingen. Maar u kunt ook nog steeds opteren voor een betaling van uw stookolie bij levering, aan de chauffeur, via bankkaart of in contant geld. Betaalkaarten (Visa, American Express enz.) worden in dit geval niet aanvaard. Indien u dat wenst, hebt u ook de mogelijkheid om voorafgaandelijk te betalen via bankoverschrijving.

Goed om te weten

De stookolieprijs die van kracht is op het ogenblik van uw bestelling op de site, wordt gegarandeerd tot aan de levering. Door te opteren voor een bestelling van uw stookolie via internet, bent u met andere woorden veilig voor elke prijsverhoging tussen de bestelling en de levering.

Lees ook:

Hoe verloopt een stookolielevering?

Hoe een stookolieleverancier in België zoeken?

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y