Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Stookolie kopen nu het herfst is

18 oktober 2019
Regen, wind, dalende temperaturen: de herfst laat zich al enkele dagen voelen. Stookolie kopen doet u best nu. Met een volle tank blijft u het barre weer immers te slim af.
Stookolie kopen nu het herfst is

De jongste twee weken is het weer omgeslagen en somber geworden. Regenbuien teisteren ons land en er staken soms felle rukwinden op. Sommige plaatsen kregen ook te kampen met stevige onweders. Door de aanvoer van polaire lucht zijn ook de temperaturen gezakt. In Hoog-België trad zelfs al lichte nachtvorst op.

In heel wat woningen doen de stookketel en de radiatoren dus weer dienst. Als u dat typische herfstweer met een gerust gemoed het hoofd wilt bieden, is het de hoogste tijd om stookolie in te slaan.

Stookolie kopen in het begin van de herfst, en nog voordelig ook

Stookolie kopen tijdens deze eerste oktoberdagen is om meerdere redenen interessant.

Om te beginnen is de stookolieprijs momenteel aantrekkelijker dan op het einde van september. Een levering van 2.000 liter kost u nu ongeveer 1.385 euro en dat is toch zo'n honderd euro goedkoper dan op hetzelfde moment vorig jaar.

Komt daarbij dat het tarief voor huisbrandolie in de winter doorgaans weer stijgt omdat de vraag dan groter is. Als u bestelt nog voor het echt berekoud is, profiteert u bijgevolg van een nóg interessant tarief.

Goed om weten

Met Mazoutonline kunt u het hele jaar stookolie kopen tegen de best mogelijke prijs. Op ons online platform vindt u immers een prijsvergelijker. Een paar muisklikken volstaan om te zien welke tarieven de stookolieleveranciers in uw regio hanteren en dan meteen uw bestelling te plaatsen bij de verkoper van uw keuze.

Stookolie kopen wanneer de leveranciers nog niet overbevraagd zijn

In deze tijd van het jaar mag u ook nog rekenen op een snelle en flexibele levering van uw stookolie. Momenteel verdrinken de leveranciers immers nog niet in bestellingen, maar daarin kan snel verandering komen naarmate het kouder wordt in ons land.

Nu stookolie kopen om de winter warm en knus door te brengen

Een laatste voordeel: door te kiezen voor een stookolieaankoop in het begin van de herfst, loopt u niet het risico dat uw installatie stilvalt door een lege tank. U zult dus zeker het hele stookseizoen lang kunnen genieten van comfortabele warmte in uw woning.

Lees ook:

Tips voor een geslaagde mazoutaankoop

5 tips voor een goedkopere stookolieaankoop

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis een gerechtvaardigd belang. Uw gegevens zullen worden bewaard voor de duur van het antwoord op uw verzoek. Bij een abonnement aan de Newsletter, zullen uw gegevens bewaard worden voor de duur van deze dienst. De verplichte velden zijn aangegeven. U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA).). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid
Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen