Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Tips voor een geslaagde mazoutaankoop

08 mei 2019
Bent u van plan om weldra mazout te bestellen? We geven u graag enkele tips voor een probleemloze bestelling.
mazoutaankoop

Wanneer u mazout koopt, moet u rekening houden met meerdere elementen, zodat u er zeker van kunt zijn dat u stookolie van goede kwaliteit krijgt, tegen de beste prijs en in optimale omstandigheden geleverd tot bij u thuis. De mazoutleveranciers spelen natuurlijk een belangrijke rol bij deze aankoop, maar u als consument moet zelf ook op enkele elementen letten.

Mazout kopen tegen de beste prijs

Een mazoutaankoop is in uw ogen ongetwijfeld pas geslaagd als u de laagste prijs betaalt. Als u wilt profiteren van een zo voordelig mogelijke mazoutprijs, moet u regelmatig de evolutie van de prijzen opvolgen om het juiste ogenblik te bepalen voor het plaatsen van uw bestelling. Daarbij moet u uiteraard ook rekening houden met uw voorraadpeil.

Zodra u heeft beslist om een bestelling te plaatsen, moet u de tijd nemen om de offertes van de verschillende leveranciers uit uw regio te vergelijken. Elke distributeur kan zelf vrij zijn stookolietarief bepalen. Hij mag de maximumprijs die de Belgische staat vastlegt, echter niet overschrijden. Er is dus sprake van een zekere concurrentie tussen de mazoutverkopers: daar kunt u uw voordeel mee doen!

Goed om weten

Om u te helpen bij een snelle vergelijking van de offertes van de leveranciers die mazout leveren in uw gemeente en om te vermijden dat u contact met elk van hen moet opnemen, heeft Mazoutonline een specifieke tool op zijn website geplaatst. U hoeft enkel het aantal liter huisbrandolie dat u wenst te bestellen en uw postcode in te geven. U ziet meteen een lijst van leveranciers in uw buurt op uw scherm verschijnen, evenals de prijs die ze aanrekenen en de verschillende diensten die ze aanbieden. Nu is het aan u om een keuze te maken en uw bestelling met een paar muisklikken rechtstreeks via onze site te plaatsen.

Kwaliteitsvolle mazout kopen

De prijs is dan wel belangrijk, maar de kwaliteit van de aangekochte mazout is dat evenzeer. Voor een geslaagde mazoutaankoop moet de geleverde mazout immers van goede kwaliteit zijn. Goede mazout biedt een goed rendement en u loopt geen risico op schade aan uw verwarmingsinstallatie. Een product dat beantwoordt aan de normen vindt u alleen bij betrouwbare leveranciers met een eerlijke en ernstige reputatie.

Alle leveranciers die op Mazoutonline worden vermeld, verkopen mazout die is verwerkt volgens de kwaliteitsnormen en die verschillende additieven voor een beter rendement bevat.

Een optimale mazoutlevering

Een geslaagde mazoutaankoop wordt natuurlijk afgerond met een levering in optimale omstandigheden. Ook op dit vlak staan uitsluitend de professionele en ervaren leveranciers garant voor een probleemloze bevoorrading waarbij rekening wordt gehouden met alle veiligheidsrichtlijnen van deze sector.

Lees ook:

Stookolielevering: waar u op moet letten

De zomer staat voor de deur: is dit het moment om goedkope stookolie in te slaan?

Mazoutlevering

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen