Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Onze tips voor een vlekkeloze stookoliebestelling

22 juli 2020
Wilt u uw stookolie zonder problemen laten leveren? In dit artikel vertellen we u waar u bij uw bestelling op moet letten.
Onze tips voor een stookoliebestelling

Als consument wilt u ongetwijfeld dat u uw stookolie aan de best mogelijke voorwaarden bestelt. Mazoutonline vertelt u graag waar u bij uw bestelling op moet letten.

Bestel uw stookolie op tijd

De eerste tip die we u kunnen geven als u uw stookolie bestelt: wacht niet te lang.

Als u stookolie moet bestellen als uw tank bijna leeg is, loopt u het risico om zonder stookolie te vallen. Bovendien gaat u contact moeten opnemen met uw leverancier om een dringende levering te ontvangen.

U kunt al die zorgen vermijden door uw stookolie tijdig te bestellen. We raden u dan ook aan om regelmatig het resterende stookolieniveau in uw tank te controleren. Als u al enkele jaren met stookolie verwarmt, kent u ongetwijfeld uw gemiddelde verbruik. U kunt dus goed inschatten hoeveel maanden u met een volle stookolietank kunt verwarmen.

Bestel uw stookolie aan een goede prijs

Uw bestelling is pas volledig geslaagd als u uw stookolie aan de beste prijs bestelt. Daarom raden we u aan om de stookolieprijzen van de leveranciers uit uw buurt te vergelijken. Elke leverancier kan zijn eigen tarief toepassen, zolang het tarief de officiële stookolieprijs van de dag maar niet overschrijdt.

Om u hierbij te helpen, kunt u op de website van Mazoutonline een zeer gebruiksvriendelijke prijsvergelijker gebruiken. U moet enkel maar uw postcode en het aantal liter ingeven om een overzicht te krijgen van de leveranciers die uw regio bedienen en de prijzen die ze hanteren. Vervolgens moet u enkel nog maar de gewenste leverancier kiezen.

Bestel bij een leverancier met een kwaliteitsvolle dienstverlening

Het spreekt voor zich dat de prijs een belangrijk criterium is om uw stookolieleverancier te kiezen. Toch speelt ook de dienstverlening een belangrijke rol. Het kan bijvoorbeeld interessant zijn om te werken met een leverancier die snelle leveringen aanbiedt, die een sms verstuurt voordat de chauffeur toekomt of die uw bestelling ook op zaterdag levert.

Bestel kwaliteitsvolle stookolie

Alle leveranciers op Mazoutonline bieden kwaliteitsvolle stookolie, geraffineerd volgens de hoogste standaarden in de sector. U kunt kiezen tussen gewone stookolie en stookolie met zeer hoog rendement. Die laatste bevat verschillende additieven die u een nog hoger rendement geven en die uw verwarmingsinstallatie nog beter beschermen.

Een stookolie van slechte kwaliteit kan uw ketel na verloop van tijd beschadigen en kan het maximale rendement in het gedrang brengen

Bestel uw stookolie bij een leverancier in de buurt

Tot slot is het belangrijk om een beroep te doen op een leverancier uit uw regio. De leveringsuren van lokale leveranciers zijn vaak een stuk soepeler. Bovendien kunnen ze u ook een betere prijs aanbieden omdat ze de transportkosten kunnen drukken.

Lees ook:

Van stookolie-aankoop tot levering: gangbare regels

3 gewoonten waardoor u minder stookolie moet kopen

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.