Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

3 goede redenen om deze zomer stookolie te bestellen

26 juni 2020
Is uw stookolietank niet vol? In dit artikel vertellen we u waarom het interessant is om deze zomer stookolie te bestellen.
3 goede redenen om deze zomer stookolie te bestellen

Verwarmt u met stookolie? Is uw stookolietank niet volledig gevuld? Vergeet dat niet om tijdig een bestelling te plaatsen. En als u dat deze zomer doet, levert u dat ook nog eens enkele voordelen op. We vertellen u er graag meer over.

Bestel nu uw stookolie en profiteer van een voordelige prijs

Wacht niet langer om een stookoliebestelling te plaatsen zodat u van een bijzonder interessante prijs kunt profiteren. De afgelopen maanden is de stookolieprijs sterk gedaald vanwege de instorting van de aardolieprijs. De grote boosdoener is de verspreiding van het coronavirus. De stookolieprijs mag dan sinds begin mei de weg naar boven wel hebben ingezet, toch blijft hij nog steeds bijzonder aantrekkelijk. Tijdens deze eerste zomerdagen betaalt u voor een stookolielevering van 2000 liter ongeveer 900 euro. Afgelopen jaar moest u rond deze periode nog ongeveer 1300 euro neertellen.

Vergeet niet dat u zelfs nog meer kunt besparen als u de aanbiedingen van de verschillende leveranciers in uw regio vergelijkt. Kijk goed rond want sommige leveranciers hanteren zelfs een tarief dat lager is dan het officiële tarief dat door de Belgische regering is vastgelegd.

Bestel stookolie in de zomer voor een zorgeloze winter

Stookolie in de zomer bestellen, betekent ook dat u zich in alle rust klaar kunt maken voor het nieuwe verwarmingsseizoen. Door uw stookolietank nu te vullen, vermijdt u dat u zonder komt te zitten als het buiten terug kouder wordt. Zo kunt u de eerste koude dagen van het najaar zorgeloos aanvatten.

Goed om te weten

Koopt u stookolie in de winter? Vergeet dan zeker het volgende niet:

Profiteer van een rustig moment bij de leveranciers

De leveranciers hebben de afgelopen maanden geen seconde stilgezeten. Heel wat consumenten hebben ervoor gekozen om hun bestelling tijdens de lockdown te plaatsen omdat de prijs toen uitzonderlijk laag was. Het begin van de herfst is voor stookolieleveranciers eveneens een drukke periode.

Als u ervoor kiest om uw bestelling deze zomer te plaatsen, kunt u er zeker van zijn dat uw leverancier flexibeler is en sneller op uw vraag kan inspelen.

Lees ook:

In welke maand van het jaar is mazout het voordeligst?

Stookolie bestellen via internet: alles wat u dient te weten

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y