Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Ronde van België: stookolie kopen in de provincie Luik

13 september 2017
Mazoutonline stelt u voor om kennis te maken met de verdelers die instaan voor de levering van stookolie in de vier windstreken van België. Deze week bezoeken we de provincie Luik.
stookolie Luik

Kenmerkend voor de Luikse regio zijn de hartelijkheid en de warme gastvrijheid. Het is dus niet te verwonderen dat de verschillende stookolieleveranciers uit de provincie Luik uitmunten in een klantnabije dienstverlening. Ze luisteren graag naar uw verlangens en behartigen uw bestellingen en leveringen van stookolie vanuit een zeer klantvriendelijke benadering.

17 stookolieleveranciers in de provincie Luik

17 verdelers staan in voor de levering van uw stookolie in de provincie Luik, van Hannut tot Eupen, van Clavier tot Sankt Vith, van Visé tot Lierneux. Naargelang van hun ligging, bedient elk van hen een welbepaalde geografische zone. Ze worden u in detail voorgesteld in hun respectieve fiches:

Dag na dag doorkruisen deze verdelers het 3.862 km2 grote grondgebied van de Luikse regio om u zo snel mogelijk van stookolie te voorzien. De 84 gemeenten van de provincie, waaronder Hoei, Herve, Sprimont, Verviers, Stoumont, Spa, Jalhay, Malmedy of Sankt Vith, worden bediend, en natuurlijk ook het Luikse bekken en de Oostkantons.

Een interessante prijs voor stookolie in de provincie Luik

In de provincie Luik wordt stookolie aangevoerd via de waterwegen. De brandstof wordt vanuit de haven van Antwerpen tot in het grote petroleumdepot van Wandre gebracht.

De meest dichtbijgelegen verdelers gaan zich rechtstreeks bij dat Luikse depot bevoorraden. Wie verder is afgelegen, gaat stookolie inslaan bij een van de secundaire regionale depots. Door de trajecten te beperken en de logistieke kosten te optimaliseren, kunnen de verdelers van de provincie Luik instaan voor een snelle levering tegen een aantrekkelijke stookolieprijs, die vaak lager ligt dan de officiële, door de Belgische Staat bepaalde stookolieprijs.

De aanbiedingen vergelijken van de stookolieleveranciers in de provincie Luik

Om de leveranciers te vinden die uw woonplek bedienen, kunt u gerust een stookoliebestelling simuleren op het platform, door uw postcode en het gewenste aantal liter in te vullen. U krijgt dan een lijst te zien van de verdelers die actief zijn in uw buurt. Op die manier kunt u gemakkelijk niet alleen de stookolieprijzen, maar ook de dienstverlening vergelijken die deze verdelers aanbieden, alvorens uw keuze te maken.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y