Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Prijsvergelijkers: werking en voordelen

08 juli 2020
Hoe werkt een prijsvergelijker? Wat zijn de voordelen? Mazoutonline vertelt u alles wat u moet weten!
Prijsvergelijkers van mazout

Vandaag vindt u online heel wat tools om de mazoutprijzen te vergelijken. Mazoutonline wil u de mogelijkheid bieden om de mazoutprijzen van bepaalde leveranciers in uw streek eenvoudig en snel naast elkaar te leggen. Het platform heeft sinds enkele jaren dan ook een prijsvergelijker op zijn website geplaatst. In dit artikel leggen we u uit hoe de prijsvergelijker werkt en waarom deze voor u interessant is.

Hoe kunt u de prijsvergelijker van Mazoutonline gebruiken?

De prijsvergelijker op de website van Mazoutonline is bijzonder eenvoudig te gebruiken.

U kunt een overzicht krijgen van de verschillende tarieven van de leveranciers door:

 • te surfen naar de website mazout-on-line.be/nl/;
 • uw postcode in te vullen en op te geven hoeveel liter mazout u wilt bestellen;
 • te klikken op 'Prijzen vergelijken';
 • het gewenste type mazout – gewone mazout of mazout ULTRA (mazout van hoogwaardige kwaliteit) – te kiezen ;
 • opnieuw te klikken op 'Prijzen vergelijken'.

Vervolgens wordt er een lijst met de mazoutleveranciers in uw omgeving getoond. U kunt nu snel zien hoeveel de gevraagde hoeveelheid mazout bij elke leverancier kost. Bovendien krijgt u ook nog andere nuttige informatie zoals: de prijs voor een levering binnen 48 uur en op zaterdag, het tarief voor het toevoegen van antivries in de mazout, de betalingsmogelijkheden, enz.

Het enige wat u moet doen is de geschikte leverancier kiezen en uw bestelling plaatsen!

Wat zijn de voordelen van een online prijsvergelijker?

Als u Mazoutonline gebruikt om prijzen te vergelijken, ziet u snel de prijzen die worden toegepast door de leveranciers in uw streek. U hoeft elke leverancier dus niet meer apart te bellen om zijn tarief te kennen. De prijzen worden in enkele seconden en in real time weergegeven.

De tool biedt u niet alleen de mogelijkheid om de mazoutprijs te vergelijken. U kunt eveneens een overzicht krijgen van de verschillende voorgestelde diensten en de prijs ervan.

De prijsvergelijker is dus een superhandige leidraad bij uw aankoop. U bestelt uw mazout aan de beste prijs en bij de leverancier die het best aan uw behoeften voldoet.

Lees ook:

Stookolie bestellen via internet: alles wat u dient te weten

Levert de goedkoopste mazoutleverancier wel kwaliteit en service?

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.