Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Online stookolie bestellen om te besparen?

04 april 2023
Is het effectief zo dat u geld kunt besparen door online stookolie te bestellen? Dat vertellen we u in dit artikel.
Online stookolie bestellen om te besparen?

Wist u dat u op Mazoutonline de mogelijkheid hebt om uw stookolie op elk moment te bestellen? Welke voordelen heeft een online bestelling? En is het mogelijk om de laagste prijs voor stookolie te krijgen door online te bestellen? We geven u het antwoord op al die vragen!

Profiteer van de laagste prijs voor stookolie

Door uw bestelling online te plaatsen, weet u zeker dat u de beste prijs in uw regio krijgt. Wanneer u onze prijsvergelijkingstool gebruikt, kunt u de prijzen van de leveranciers bij u in de buurt vergelijken. Zo kunt u rustig de prijzen overlopen en het voordeligste tarief kiezen.

Bovendien bieden we regelmatig analyses van de evolutie van de stookolieprijs. We willen u namelijk de mogelijkheid geven om uw tank te vullen wanneer de prijzen het voordeligst zijn.

Snel stookolie bestellen

Nadat u de prijzen vergeleken hebt en u een stookolieleverancier hebt gekozen, kunt u uw bestelling snel afronden. Online bestellen kan de klok rond. U hoeft dus niet te wachten tot de openingstijden om contact op te nemen met uw leverancier. Online bestellen kan als volgt:

  • vul uw postnummer en de gewenste hoeveelheid stookolie in;
  • kies voor gewone stookolie of Mazout Ultra;
  • kies uw leverancier;
  • bepaal de dag van levering en eventuele gewenste opties (antivries, dringende levering, enz.);
  • kies de betalingswijze (online, bij levering ...).

In een paar minuten is uw bestelling afgerond. Ze wordt vervolgens rechtstreeks naar uw leverancier gestuurd, die ze zo snel mogelijk zal verwerken. Vervolgens hoeft u enkel nog maar te wachten op de levering.

De aangeboden diensten op Mazoutonline

Voordat u uw bestelling bevestigt, hebt u vaak de mogelijkheid om uit een aantal aanvullende diensten te kiezen. Over het algemeen verschillen ze van leverancier tot leverancier. De volgende diensten komen echter vaak terug:

  • 30 minuten voor de levering verwittigen: de bezorger neemt 30 minuten vóór aankomst contact met u op, wat ideaal is als u in de buurt werkt;
  • antivries toevoegen: als uw tank buiten staat, is stookolie met antivries een goede keuze om problemen bij hoge vriestemperaturen te voorkomen;
  • koolstofcompensatie: bij sommige leveranciers kunt u een toeslag betalen, vaak tot 1 cent per liter, om projecten ter vermindering, vermijding of opslag van koolstof te financieren.

Veilig uw factuur betalen

Een mazoutbestelling neemt altijd een flinke hap uit het budget. Met Mazoutonline kunt u er zeker van zijn dat uw transactie volledig veilig is en dat u geen enkel risico neemt. Het is overigens geen probleem als u niet online wilt betalen! De meeste leveranciers bieden de mogelijkheid om bij de levering contant of met Bancontact te betalen. Als u een vaste klant bent, kunt u bij sommige leveranciers zelfs betalingsplannen of budgetplannen laten opstellen.

Daarnaast zijn de leveranciers van Mazoutonline zorgvuldig geselecteerd en staan ze bekend om hun professionaliteit en betrouwbaarheid. We zorgen er ook voor dat ze kwaliteitsproducten aanbieden. Bovendien staan ze steeds voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u de mogelijkheid te geven om de beste keuzes te maken voor uw installatie en uw portefeuille.

Lees ook:

Goedkope mazout: onze vijf tips

Meer dan een stookolielevering alleen

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y