Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Mazoutprijs vergelijken om te besparen

09 juni 2022
De prijsvergelijker van Mazoutonline helpt u om een mooi bedrag te besparen op uw bestelling. Aarzel niet om het zelf te proberen!
Mazoutprijs vergelijken om te besparen

Het is geen geheim dat de mazoutprijzen de afgelopen maanden aanzienlijk zijn gestegen. Daar zijn heel wat redenen voor, maar het aanhoudende conflict in Oekraïne is een van de belangrijkste. Vandaag is het voor elke consument van cruciaal belang om mazout tegen de beste prijs te vinden, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het product. Met de prijsvergelijker van Mazoutonline zit u alvast meteen op het juiste spoor.

Waarom de mazoutprijs vergelijken?


De belangrijkste reden om onze prijsvergelijker te gebruiken is dat de prijzen van leverancier tot leverancier kunnen verschillen. Dat komt door verschillende factoren:

 • de additieven in de mazout;
 • de logistiek om de brandstof te leveren;
 • de dienstverlening van de leverancier (mogelijkheid om de klok rond te bestellen, spoedlevering, betalingsmogelijkheden, enz.)

Als gebruiker van mazout hebt u er dus alle baat bij om de prijzen van de verschillende leveranciers te vergelijken. Enkel zo kunt u de best mogelijke prijs krijgen.

De mazoutprijs vergelijken met Mazoutonline

Mazoutonline werkt al even met een prijsvergelijking die u kunt gebruiken als u online uw bestelling plaatst.


Het systeem werkt zeer eenvoudig, zodat u in één oogopslag de verschillende prijzen van onze leveranciers kunt zien. Volg de volgende stappen op onze website:

 • klik op "mazout bestellen";
 • voer uw postnummer en de gewenste hoeveelheid stookolie in;
 • kies tussen gewone mazout en Mazout Ultra.

U belandt vervolgens op een pagina met een aantal leveranciers die uw mazoutbestelling snel kunnen leveren, met vermelding van de aangeboden prijs.

Tot slot hoeft u enkel maar de prijzen van de verschillende leveranciers te vergelijken om uw uiteindelijke keuze te maken.

Vergelijk de prijzen maar let op de kwaliteit

Mazoutonline geeft u de mogelijkheid om de mazoutprijzen te vergelijken zodat uw bestelling steeds zo voordelig mogelijk is, zonder aan kwaliteit in te boeten. Alle stookolieleveranciers op ons platform bieden dezelfde mazout van dezelfde raffinaderij en van dezelfde hoge kwaliteit.

Wanneer u de goedkoopste leverancier kiest, hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw product. Integendeel: de stookolie die bij Mazoutonline wordt verkocht, is altijd van de beste kwaliteit!

Aarzel dus niet om uw bestelling op ons platform te plaatsen... maar vergelijk eerst de prijzen om het voor u zo voordelig mogelijk te maken.

Lees ook:

Mazoutprijzen: vergelijk vooraleer u koopt

De mazoutprijzen week na week vergelijken

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.