Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Kan ik mazout krijgen tijdens de feestdagen?

30 november 2022
De feestdagen zijn synoniem met vakantie en vrije tijd. Is het mogelijk om in die periode een mazoutlevering te ontvangen? Wij geven het antwoord!
Kan ik mazout krijgen tijdens de feestdagen?

Over enkele weken gaan we de traditionele kerst- en nieuwjaarsperiode in. Etentjes bij familie en vrienden, cadeautjes uitdelen en gezellige momenten volgen elkaar op in een warme en feestelijke sfeer. Om u tijdens de figuurlijk warmste periode van het jaar geen zorgen te moeten maken, vraagt u zich misschien af of het mogelijk is om een mazoutlevering te ontvangen. In dit artikel geven we u het antwoord!

Kan ik een mazoutlevering krijgen tijdens de feestdagen?

Het antwoord is ja. Voor mazoutleveranciers verandert er niets ten opzichte van de rest van het jaar. Uiteraard zal het niet eenvoudig zijn om uw leverancier op kerstdag te pakken te krijgen. Maar u kunt altijd een online bestelling plaatsen bij Mazoutonline. Die wordt doorgegeven aan de leverancier van uw keuze, die er zo snel mogelijk mee aan de slag zal gaan.

Houd wel rekening met enkele aandachtspunten. Allereerst is de winterperiode over het algemeen een drukkere periode. De levertijden kunnen dan ook langer zijn dan tijdens de rest van het jaar.

Bovendien wordt de levertijd geteld in werkdagen. Dat betekent dat er geen rekening wordt gehouden met feestdagen, zaterdagen en zondagen. Stel bijvoorbeeld dat u op donderdag 22 december geen mazout meer hebt. In dat geval is het, naargelang de planning van uw leverancier, meer dan waarschijnlijk dat u voor maandag 26 december geen mazout zult ontvangen. Anticipeer om een koude kerst te voorkomen!

Een snelle mazoutlevering

De partners van Mazoutonline zetten zich in om u een snelle en kwalitatieve service te bieden. Mits een meerkost bieden sommige leveranciers ook de mogelijkheid om sneller te leveren:

 • levering op zaterdag;
 • levering in 24 of 48 uur.

Stel de vraag gerust wanneer u uw mazoutbestelling plaatst. Houd er echter rekening mee dat levering op zon- en feestdagen niet mogelijk is.

Plan uw mazoutbestelling

Uw mazoutbestelling plannen is de beste manier om in deze periode (en ook in de rest van het jaar) alles vlot te laten verlopen. We raden u daarom aan om regelmatig de resterende hoeveelheid brandstof in uw tank te controleren. Dergelijke gewoonte levert u heel wat voordelen op.

Ten eerste kunt u inspelen op de levertijd, vooral tijdens een periode met meerdere feestdagen in korte tijd. Zo voorkomt u dat u zonder brandstof komt te zitten en vermijdt u een onnodige vervelende situatie. Een lege tank kan uw installatie namelijk beschadigen en u dwingen een beroep te doen op een verwarmingstechnicus. Bovendien moet u misschien snel bestellen, op een moment dat de mazoutprijzen bijzonder hoog zijn.

Aansluitend op de controle van het mazoutniveau in uw tank, raden we u ook aan om regelmatig de evolutie van de mazoutprijzen te volgen. Zo kunt u een flink bedrag op uw factuur besparen.

Partners tot uw dienst

De leveranciers op Mazoutonline doen er alles aan om u de beste service te bieden. Hoewel levering op zondag niet mogelijk is, zullen ze hun best doen om snel te leveren. Aarzel niet om rechtstreeks contact met hen op te nemen als u vragen hebt.

Zoals u ongetwijfeld weet is de eindejaarsperiode niet de goedkoopste periode van het jaar. We bieden u verschillende betalingsmogelijkheden (betalingsplan, betaling in termijnen, enz.) om de betaling van uw bestelling te vergemakkelijken. In alle gevallen zullen onze partners naar u luisteren en u helpen de meest geschikte beslissing voor uw situatie te nemen.

Lees ook:

De voordelen van automatisch mazout bestellen?

Veiligheidsregels voor onze stookolieleveranciers

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Facturatie adres :
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.