Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Hoe vindt u de goedkoopste mazoutleverancier?

27 december 2021
Wist u dat niet alle mazoutleveranciers dezelfde prijzen vragen? Met de online tool Mazoutonline ontdekt u de goedkoopste leverancier in uw buurt!
Goedkoopste mazoutleverancier

In België wordt de maximale verkoopprijs van huisbrandolie door de overheid vastgelegd. Dat betekent dat de verschillende leveranciers die in ons land actief zijn geen prijzen mogen vragen die hoger liggen dan dat officiële tarief. Ze kunnen echter perfect beslissen om hun stookolie tegen een lagere prijs te verkopen!

Uiteraard kunnen heel wat verbruikers hun verwarmingsfactuur aanzienlijk laten dalen door de prijzen van leveranciers onderling te vergelijken. Die vergelijking maken, kan soms een lastige klus zijn.

Een tool om de goedkoopste mazoutleverancier te vinden

Precies daarom kan u op Mazoutonline - de website waarop u online stookolie bestelt - in enkele klikken de prijzen vergelijken van de verschillende mazoutleveranciers in uw buurt. Voor gewoon uw postnummer in, samen met de hoeveelheid stookolie die u wil bestellen. Zo vindt u moeiteloos de goedkoopste mazoutleverancier in uw buurt.

De op ons platform vermelde leveranciers vragen sowieso prijzen die onder het officiële overheidstarief liggen. Door uw bestelling via Mazoutonline te plaatsen, bespaart u dus al 10 tot 30 euro op een bestelling van 2.000 liter stookolie.

Mazoutleveranciers waar u kwaliteit krijgt

Uiteraard heeft het weinig zin om stookolie tegen de voordeligste te prijs te bestellen wanneer de productkwaliteit of de dienstverlening te wensen overlaten. Daarover hoeft u zich bij de leveranciers op het platform van Mazoutonline geen zorgen te maken!

Al die dealers leveren brandstof van topkwaliteit die een hoog rendement en een duurzame bescherming van uw installatie garandeert. De kwaliteit van de geleverde stookolie wordt trouwens regelmatig gecontroleerd en moet aan heel wat strikte voorschriften voldoen.

Bij Mazoutonline is kwalitatieve dienstverlening geen ijdel begrip. We besteden bijzondere aandacht aan stookolieleveringen, die steeds met de nodige zorg worden uitgevoerd. We staan steeds voor u klaar en vertellen u graag welke stookolie het best bij uw behoeften aansluit. Contacteer ons gerust rechtstreeks met eventuele vragen!

Lees ook:

Vijf tips om goedkoper stookolie te bestellen

Hoe zit het met de kwaliteit van de goedkoopste stookolie?

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y