Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Het is het goede moment om mazout te kopen

10 mei 2021
Bepaalde periodes zijn gunstiger om mazout te kopen dan andere. Momenteel is het erg interessant om een bestelling te plaatsen.
Het is het goede moment om mazout te kopen

Wanneer u voor mazout kiest, hebt u het grote voordeel dat u uw bestelling kunt plaatsen op het moment dat de voorwaarden het meest gunstig zijn. U kunt uw brandstof overigens moeiteloos enkele maanden bewaren. Om dat voordeel optimaal te benutten, is het belangrijk om de meest interessante periodes te kunnen bepalen.

Mazout kopen als de prijzen laag zijn

Mazout op het beste moment bestellen, is vooral profiteren van de periode waarin de prijzen het laagst zijn. Wanneer we naar de evolutie van de mazoutprijs van de afgelopen maanden kijken, stellen we vast dat we op bepaalde momenten heel wat kunnen besparen.

Halfweg maart betaalde u voor een liter mazout op Mazoutonline 0,60400 euro. Aan het einde van de maand was dat bedrag gezakt tot 0,55170 euro. Voor een bestelling van 1000 of 2000 liter kan dat kleine verschil al snel tientallen euro's betekenen.

Vergeet dan ook zeker niet om de evolutie van de mazoutprijs regelmatig te controleren. Mazoutonline bezorgt u die informatie door de mazoutprijs dagelijks te updaten. Op die manier ontsnapt er geen enkele prijsdaling aan uw aandacht. De afgelopen dagen is de mazoutprijs overigens licht gedaald, van 0,60890 euro/liter tot 0,60020 euro/liter. Het is dan ook een uitstekend moment om een bestelling te plaatsen!

De lente, het perfecte moment om mazout te kopen


Naast de prijs is het ook interessanter om mazout buiten de koudste periodes van het jaar te kopen. In de herfst en de winter krijgen de leveranciers vaak een overvloed aan mazoutbestellingen te verwerken. De levertijden kunnen dan ook aardig oplopen.

De lente is een kalme periode waardoor u niet lang op uw mazoutbestelling hoeft te wachten.

Beheer uw voorraad als goede huisvader

Het is duidelijk dat bepaalde momenten beter geschikt zijn om mazout te kopen. Wilt u echter nog meer besparen, dan is het ook belangrijk om het niveau van uw tank in de gaten te houden.

U vermijdt dat u zonder stookolie valt en kunt mazout kopen als uw tank bijna leeg is. Zo kunt u een grotere hoeveelheid bestellen en profiteert u van een betere prijs per liter. De mazoutprijs die Mazoutonline hanteert, is inderdaad voordeliger als u bijvoorbeeld 2000 in plaats van 1000 liter bestelt.

Denk eraan bij uw volgende bestelling!

Lees ook:

Mazout bestellen: wat is het beste moment?

De mazoutprijs gaat opnieuw de hoogte in

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.