Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Goede mazout bestellen op Mazoutonline

18 maart 2024
De leveranciers op ons platform bieden mazout van topkwaliteit, om uw installatie te beschermen en onnodige kosten te vermijden.
Goede mazout bestellen op Mazoutonline

Wanneer u een mazout bestelling gaat plaatsen, raden we u zeker aan om de prijzen van de verschillende leveranciers in uw regio te vergelijken. Nadat u de meest geschikte prijs gevonden hebt, moet u enkel nog kiezen tussen de twee aangeboden producten: gewone mazout of hoogwaardige mazout.

Wat zijn de kenmerken van die twee brandstoffen? Waarom is er een prijsverschil? We helpen u graag om de beste keuze te maken voor uw installatie en uw portefeuille.

Wat is het verschil tussen Mazout Ultra en gewone mazout?

Gewone mazout is een basisproduct dat geen additieven bevat. Het is over het algemeen bedoeld voor dagelijks huishoudelijk gebruik.

Mazout Ultra is een hoogwaardige mazout die wordt verkregen door een reeks additieven toe te voegen. Die additieven verklaren overigens het prijsverschil met gewone mazout.

Mazout Ultra heeft een hoger rendement. Het verlaagt het brandstofverbruik, vermindert de CO2-uitstoot en biedt een betere bescherming voor uw verwarmingsketel.

De belangrijkste effecten van het toevoegen van deze additieven zijn:

  • geen vorming van schuim en woekering van bacteriën;
  • een betere stabiliteit van de stookolie;
  • minder onaangename geuren.

Wat zijn de voordelen van hoogwaardige mazout?

Door een paar euro extra te betalen wanneer u uw mazout bestelling plaatst, kunt u op lange termijn geld besparen. Hoogwaardige mazout zorgt er namelijk voor dat uw installatie (tank en toevoercircuits) langdurig beschermd wordt. Een van de additieven die gewoonlijk aan Mazout Ultra wordt toegevoegd, is een anticorrosief dat de vorming van vaste sedimenten en oxiden vertraagt. Die sedimenten en oxiden kunnen namelijk tot storingen leiden.

Door te kiezen voor hoogwaardige mazout beschermt u uw installaties en vermindert u het aantal mogelijke storingen. Zo kunt u een aardig bedrag besparen!

Bovendien geeft Mazout Ultra u een hoger rendement. Dat betekent dat u minder brandstof verbruikt om dezelfde hoeveelheid warmte te produceren, zodat u minder vaak hoeft te bestellen.

De garantie van een product van hoge kwaliteit

De kwaliteit van de producten hangt af van de leverancier. Bij Mazoutonline kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief product bestelt, met de juiste toevoegingen, tegen de best mogelijke prijs.

U profiteert overigens niet alleen van de beste prijzen in uw regio maar u kunt onze leveranciers ook gerust om advies vragen. Ze kunnen u helpen de beste keuze te maken voor uw behoeften en installatie.

Lees ook:

Hoe kiest u een mazoutleverancier in België?

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y