Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Hoe kiest u een mazoutleverancier in België?

19 april 2022
In België zijn er heel wat mazoutleveranciers die hun diensten aanbieden. In dit artikel leggen we u uit hoe u de meest geschikte leverancier kiest.
Hoe kiest u een mazoutleverancier in België?

Weet u niet welke leverancier u moet kiezen uit de vele leveranciers die actief zijn op de Belgische markt? Om de juiste leverancier te vinden, dient u steeds rekening te houden met een aantal criteria.

Kies een mazoutleverancier bij u in de buurt

De ligging van de leverancier is een van de eerste criteria waar u rekening mee moet houden als u een keuze gaat maken. Een leverancier in de buurt is op meerdere vlakken een stuk interessanter.

Eerst en vooral zal de leverancier u minder hoge kosten aanrekenen omdat hij zich in de buurt van uw woning bevindt. Een liter brandstof zal dus goedkoper zijn dan wanneer u kiest voor een leverancier die verder weg ligt.

Een leverancier in uw omgeving zal u bovendien altijd beter kunnen helpen indien u problemen ondervindt of zonder mazout komt te vallen. Een niet te onderschatten voordeel!

Kies voor een mazoutleverancier met voordelige prijzen

Uiteraard is de aangeboden prijs van de mazoutleverancier een ander fundamenteel criterium waarmee u rekening moet houden, vooral in de huidige context van de stijgende mazoutprijzen.

Het is echter niet altijd eenvoudig om de prijzen van de verschillende leveranciers te vergelijken. Gelukkig kunt u met een online tool, zoals die van Mazoutonline, in een paar klikken de prijzen van de leveranciers in uw regio vergelijken.

Moeilijk is het niet:

  • voer uw postnummer en de gewenste hoeveelheid stookolie in;
  • kies de gewenste kwaliteit (gewone mazout of Ultra);
  • vergelijk de verschillende prijsvoorstellen om de beste prijs te kiezen.

Let op de kwaliteit van de aangeboden mazout

Hoewel het begrijpelijk is dat u zo weinig mogelijk voor uw mazoutbestelling wilt betalen, mag u geen toegevingen doen op de kwaliteit van de brandstof.

Mazout van slechte kwaliteit kan uw installatie beschadigen of uw verbruik verhogen. Anderzijds biedt mazout van goede kwaliteit u heel wat voordelen. Zo blijft uw verwarmingsketel bijvoorbeeld vele jaren in goede staat.

Als u bij Mazoutonline bestelt, krijgt u steeds mazout van de hoogste kwaliteit, of u nu kiest voor gewone mazout of mazout Ultra.

Goed om te weten

Naast de kwaliteit van de mazout is het ook belangrijk dat u voor een goede dienstverlening kiest. Een mazoutlevering moet namelijk zeer nauwgezet gebeuren. Alle geldende veiligheidsvoorschriften moeten strikt gevolgd worden. Alle leveranciers op het platform Mazoutonline dragen die voorschriften hoog in het vaandel.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y