Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Hoe en waarom stookolieprijzen voor uw bestelling vergelijken?

21 september 2020
Wilt u uw stookoliefactuur zo goedkoop mogelijk houden? Dan is het erg belangrijk dat u de prijzen van de verschillende leveranciers uit uw regio vergelijkt. Het platform Mazoutonline geeft u de mogelijkheid om de stookolieprijzen met enkele klikken te vergelijken.
Hoe en waarom stookolieprijzen voor uw bestelling vergelijken?

Stookolie neemt een redelijke hap uit het gezinsbudget. De eenvoudigste manier om die factuur te drukken is door de stookolieprijzen regelmatig te vergelijken. De officiële maximumprijs wordt elke dag vastgelegd door de Belgische staat maar elke energieleverancier mag een goedkopere prijs hanteren. Afhankelijk van de leverancier die u kiest, kunt u dus een uitstekende zaak doen.

Gebruik ons platform om stookolieprijzen te vergelijken

Als u in het verleden de prijzen van de leveranciers uit uw beurt wou kennen en vergelijken, diende u ze allemaal afzonderlijk te contacteren. Dankzij Mazoutonline hebt u vandaag met enkele klikken toegang tot die gegevens.

Om u tijd te laten winnen heeft Mazoutonline een online vergelijkingsplatform voor stookolieprijzen in het leven geroepen. Hierdoor krijgt u snel een overzicht van de prijzen die de leveranciers uit uw buurt hanteren.

Vind snel de goedkoopste stookolie

Hoe werkt de prijsvergelijker? Heel eenvoudig eigenlijk!

  1. Ga naar de website mazout-on-line.be/nl/.
  2. Voer uw postcode in en hoeveel liter stookolie u wilt bestellen.
  3. Kies voor het gewenste type stookolie - gewone mazout of mazout ULTRA (stookolie van hoogwaardige kwaliteit).
  4. Klik op 'Prijzen vergelijken'.

Alle beschikbare leveranciers uit uw regio verschijnen vervolgens op uw scherm. Door op de leveranciers te klikken, kunt u zien welke prijzen ze hanteren. U krijgt bovendien heel wat andere informatie, zoals de verschillende betaalmethodes, de toegepaste prijzen in het weekend, de mogelijke kortingen, enz. Dankzij de vergelijker vindt u snel de leverancier die aan al uw wensen voldoet.

De vergelijker is eenvoudig, snel en gratis en geeft u de mogelijkheid om flink te besparen!

Vakmensen voor een kwalitatieve service

De prijs is een belangrijk gegeven als u uw energieleverancier kiest. Maar de kwaliteit van de dienstverlening is dat evenzeer.

Bij Mazoutonline hebben we de vakmensen waar we mee samenwerken dan ook zorgvuldig geselecteerd. U profiteert dus niet alleen van een voordelige prijs maar ook van een onberispelijke service en een uitstekend product.

Lees ook:

Prijsvergelijkers: werking en voordelen

Vind de goedkoopste mazoutleverancier

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y