Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Goedkoopste stookolie: een terugblik op de beste momenten van 2021

29 november 2021
Wanneer kon u dit jaar profiteren van de goedkoopste stookolie? Mazoutonline vertelt er alles over!
Goedkoopste stookolie: beste momenten van 2021

Het einde van het jaar komt met rasse schreden dichterbij. Zoals elk jaar blikken we ook nu weer terug op de dagen en periodes waarop u de afgelopen twaalf maanden de laagste prijs voor stookolie kreeg.

De goedkoopste stookolie in januari

De goedkoopste stookolieprijzen noteerden we in de eerste maand van dit jaar. De laagste prijs betaalde u meer bepaald op 6 januari. Op die dag was de mazoutprijs in België vastgelegd op 0,4834 euro per liter als u minstens 2.000 liter brandstof bestelde. Een stookolielevering van 2.000 liter kostte toen 966,80 euro.

Algemeen genomen was de stookolieprijs in januari ook het laagst. Tijdens die vier weken schommelde de prijs voortdurend tussen 0,4834 en 0,5195 euro per liter voor een bestelling van minimaal 2.000 liter. In die periode betaalde u voor een mazoutbestelling van 2.000 liter nog minder dan 1.000 euro.

Lage stookolieprijzen tot juni

Tot het einde van de maand mei bleef de mazoutprijs erg interessant in vergelijking met het prijsverloop van de afgelopen jaren. De prijs steeg nooit boven 60 eurocent per liter (nog steeds voor een aankoop van minstens 2.000 liter). U betaalde m.a.w. maximaal 1.200 euro voor een mazoutbestelling van 2.000 liter.

De duurste stookolie in oktober

De duurste stookolieprijs van 2021 noteerden we nog maar een korte tijd geleden. Tijdens de maanden oktober en november ging de prijs vlot boven 0,7200 euro per liter.

De hoogste prijs bereikten we op 19 oktober: 0,7950 euro per liter. Toen diende u 1.590 euro neer te tellen voor een aankoop van 2.000 liter, ofwel 600 euro meer dan in de maand januari.

Lees ook:

Mazout bestellen: wat is het beste moment?

Het verloop van de prijs van een mazoutbestelling sinds drie jaar

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Facturatie adres :
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.