Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Uw 5 stookolieverdelers in Gent in de kijker

16 maart 2018
U wil graag stookolie laten leveren bij u in Gent? Ontdek de aanbiedingen van de leveranciers die actief zijn in uw stad, vergelijk ze en bestel tegen de beste prijs!
mazoutverdeler Gent

Mazoutonline is een innovatief platform dat een honderdtal stookolieleveranciers groepeert die verspreid zijn over het hele Belgische grondgebied. Ze werden geselecteerd op de kwaliteit van hun producten, op aantrekkelijke prijzen en op de dienstverlening die ze bieden. Bovendien kunnen ze u snel beleveren, omdat ieder van hen een afgebakende geografische zone bedient. We zoemen graag even in op onze vijf verdelers van stookolie in Gent.

Een optimale levering van stookolie in Gent

Leverancier Mornie Brandstoffen is gevestigd in hartje Gent en kan dus binnen de kortst mogelijke termijnen uw stookolie leveren in Gent. Hij doet dat trouwens altijd met de glimlach.

Niet ver daar vandaan, meer bepaald in Wetteren, zorgt de onderneming Scheirlinck Paul er nu al drie generaties voor dat u kunt rekenen op een hoogkwalitatieve service en dito producten. Dit familiebedrijf beschikt over een eigen depot, waardoor het uiterst flexibel kan werken.

In Aalter, bewesten de hoofdstad van de provincie Oost-Vlaanderen, vinden we het bedrijf Vermeire-Defruyt, dat ook over een eigen depot beschikt en stookolie levert rond Gent, maar ook rond Brugge en zelfs tot aan de kust. Het bedrijf biedt een ruime waaier van diensten en ziet zijn cliënteel jaar na jaar toenemen.

Leverancier De Backer Paul is actief vanuit Berlare. Hij staat in voor leveringen van stookolie in Gent, maar ook in de regio Dendermonde. Deze verdeler geniet al vele jaren een stevige reputatie en weet met elk van zijn klanten een nauwe band te ontwikkelen.

ProxiFuel Vlaanderen tot slot, een filiaal van TOTAL dat in Brugge is gevestigd, mag de stookoliebestellingen uitvoeren die worden geplaatst in zowel Oost- als West-Vlaanderen. Deze antenne is 24/24 uur bereikbaar, kan snel tussenkomen en biedt ook heel wat betaalfaciliteiten.

Vergelijk de aanbiedingen van de stookolieleveranciers in Gent

Om te kunnen genieten van de beste prijs-kwaliteitsverhouding, is het absoluut raadzaam de aanbiedingen te vergelijken van de stookolieverdelers in Gent.

Dankzij Mazoutonline kunt u in amper enkele kliks en om het even wanneer de prijzen bekijken die al deze leveranciers dag na dag toepassen. U leest er ook welke diensten ze u bieden en wat andere klanten denken over eerdere leveringen. Op die manier zullen uw aankoop en de levering van stookolie vlekkeloos verlopen!

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Facturatie adres :
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen
  3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

    U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.