Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Tal van manieren om mazout te betalen

16 juni 2022
Er zijn veel manieren om uw mazoutfactuur te betalen. We leggen het graag voor u uit!
Tal van manieren om mazout te betalen

Wanneer u met stookolie verwarmt, dient u uw tank regelmatig te laten bijvullen. Zodra u een bestelling geplaatst hebt, kunt u die op verschillende manieren betalen. Onze partners bieden u meerdere oplossingen om uw mazout te betalen op de manier die u het beste uitkomt.

Mazoutfactuur betalen bij bestelling

Net als een e-commercewebsite biedt Mazoutonline u de mogelijkheid om uw bestelling online te betalen. U kunt uw bankkaart of de app van uw bank gebruiken om uw factuur met Bancontact of Maestro te betalen. De betaling gebeurt veilig en direct.

Betalingen via kredietkaart worden niet aanvaard.

Mazoutfactuur betalen vóór levering

Een bankoverschrijving is een andere manier om uw mazoutbestelling te betalen. Nadat u uw bestelling hebt geplaatst, maakt u het aangerekende bedrag over op de rekening van de leverancier.

We raden deze betaalwijze niet aan als u uw bestelling snel wilt ontvangen. De levering wordt namelijk pas ingepland op het moment dat de leverancier het bedrag daadwerkelijk op zijn rekening heeft ontvangen. In geval van een overschrijving kan dat iets langer duren.

Bestelling betalen bij levering

U kunt uw mazoutfactuur ook rechtstreeks aan de leverancier betalen op het moment van de levering. Als u voor die optie kiest, profiteert u van de geldende prijs op de dag dat u uw bestelling plaatste.

U hebt twee mogelijkheden:

 • Contante betaling: u betaalt het exacte bedrag van uw bestelling contant.
 • Betaling met Bancontact: elke leverancier beschikt over een Bancontact-terminal, zodat u uw bestelling met een bankkaart kunt betalen.

U ontvangt een betaalbewijs om aan te tonen dat uw mazoutfactuur is betaald.

Uw mazoutfactuur op voorhand betalen

Voor sommige gezinnen neemt de mazoutfactuur een flinke hap uit het gezinsbudget. Om de financiële last wat te verlichten, bieden sommige leveranciers u oplossingen om in meerdere keren te betalen:

 • Gespreide betalingen: sommige van onze leveranciers staan betaling in termijnen toe. De betaling van uw factuur wordt dan over meerdere maanden gespreid. De duur en het bedrag worden bepaald naargelang uw middelen.
 • Het budgetplan: uw jaarlijkse stookolieverbruik wordt geschat in functie van de geldende prijs bij ondertekening van de overeenkomst en er wordt een maandbedrag bepaald. Dat bedrag wordt elk jaar opnieuw berekend afhankelijk van uw verbruik en de evolutie van de prijzen.

Om van een van de bovenstaande opties gebruik te maken, gaat u naar de persoonlijke pagina van uw leverancier of stelt u de vraag als u uw bestelling plaatst.

Bestel uw mazout goedkoop en efficiënt

Door onze prijsvergelijker te gebruiken, bent u er zeker van dat u de beste prijs in uw regio krijgt. Bovendien is ons platform de klok rond toegankelijk.


Onze leveranciers garanderen u steeds een kwaliteitsvolle service en beschikken allemaal over de nodige vakkennis. Aarzel niet om contact met hen op te nemen indien u vragen heeft over uw bestelling of de betaling ervan.

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.