Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Reken op een snelle mazoutlevering in België dankzij Mazoutonline

02 maart 2018
Met Mazoutonline kunt u rekenen op een mazoutlevering binnen de kortst mogelijke termijnen.
mazoutlevering

Dag na dag waakt Mazoutonline erover dat u kunt rekenen op een hoogkwalitatieve service. Die aanpak komt onder meer tot uiting in een snelle mazoutlevering, ongeacht de plek waar u woont in België. Een mazoutverdeler die actief is op ons platform, vertelt ons hoe hij erin slaagt zo’n service te bieden aan zijn klanten.

Hoe slaagt u erin uw klanten snel te beleveren, ook wanneer de bestellingen bij manier van spreken binnenstromen?

We slagen erin om mazout te leveren binnen de beste termijnen dankzij de competenties van onze chauffeurs. Ze zijn ervaren en snel, ze getuigen van een grote flexibiliteit, de hele ronde lang.

Ook de efficiëntie van de dispatching die voorafgaand aan de levering gebeurt, is van cruciaal belang. Elk detail verdient onze aandacht. We bepalen bijvoorbeeld vooraf welke richting onze vrachtwagens moeten inrijden in de straat waar de klant woont, zodat het overpompen van de mazout kan gebeuren aan de juiste kant van het voertuig. Op die manier beperken we het tijdsverlies waarmee nutteloze en gevaarlijke manoeuvres gepaard gaan.

Welke obstakels mag u zoal verwachten tijdens een levering van mazout?

De verkeersomstandigheden en het weer, elementen waarop wij geen greep hebben, kunnen al eens roet in het eten gooien en zorgen voor een vertraging in de leveringen van mazout. Wijzelf, wij zijn gevestigd in het oostelijke deel van het land en de hoogste toppen van België behoren tot onze regio. Daar durft er nogal eens sneeuw vallen. Maar we weten altijd van aanpakken!

Naast die elementen is het niet altijd gemakkelijk om mensen te depanneren wanneer de leverronden vooraf vastliggen en is het geen sinecure om iedereen te bedienen op het moment dat ze zelf willen, vooral wanneer die tijdstippen te ver uit elkaar liggen. Een klant die er niet is terwijl zijn aanwezigheid wel vereist is, een slecht onderhouden of niet-conforme installatie … ook dat kunnen heuse hindernissen zijn op weg naar een optimale mazoutlevering. Toch doen we er altijd alles aan om deze onvoorzienbare klippen te omzeilen.

Waarop moet of kan de klant letten om de mazoutlevering zo goed en zo snel mogelijk te laten verlopen?

Er gewoon op letten dat de bestelde hoeveelheid kan worden overgepompt in de tank. Daarom moet de klant zo goed mogelijk kunnen inschatten hoeveel liter mazout er nog in de tank zit, moet zijn opslaginstallatie conform zijn en idealiter uitgerust zijn met een anti-overloopsysteem dat het risico op verspilling bij het afvullen beperkt.

Is de klant gesteld op zijn zelfstandigheid, dan moet hij ervoor zorgen dat we tot bij de mazouttank kunnen geraken op het moment van de levering. Soms moet de klant gewoon ook aanwezig zijn om de betaalformaliteiten te vervullen.

Voorzichtigheid is de moeder der wijsheid … leert een volksspreuk ons. Wanneer de klant regelmatig de peilstok controleert en minstens 48 uur op voorhand een mazoutbestelling plaatst, hoeft hij niet terug te vallen op een hoogdringende mazoutlevering, die in bepaalde gevallen achteraf ook nog eens de tussenkomst van een chauffagespecialist vergt.

Mazoutlevering

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen