Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Online mazout bestellen: wat zijn de voordelen?

22 maart 2021
Mazout bestellen via internet heeft verschillende pluspunten. Ontdek ze uitvoerig in dit artikel.
Online mazout bestellen: wat zijn de voordelen?

Wist u dat het voortaan mogelijk is om uw mazout te bestellen via internet? Bepaalde leveranciers bieden op hun persoonlijke website een tool aan waarmee u mazout kunt aankopen. Er bestaan ook platformen, zoals Mazoutonline, waarop verschillende leveranciers die online mazout verkopen zijn samengebracht. In het volgende deel leggen we u de verschillende voordelen uit van deze praktijk.

Mazout bestellen waar en wanneer u wilt

Online mazout bestellen kan zeer eenvoudig en snel. Gedaan met wachten tot iemand u verderhelpt aan de telefoon, en gedaan met rekening houden met de kantooruren van uw verdeler. Via internet kunt u uw bestelling de klok rond plaatsen, vanop elke plek, en in enkele klikken.

Mazout bestellen aan een interessante prijs

Door uw mazout online te bestellen, hebt u ook de mogelijkheid om:

 • elke dag eenvoudig de officieel geldende prijs te zien;
 • die te vergelijken met de tarieven van de voorgaande dagen, weken, maanden of zelfs jaren;
 • te bepalen of het u dus een goed moment lijkt om uw brandstof aan te schaffen.

Via platformen zoals Mazoutonline kunt u ook de mazoutprijzen tussen verschillende leveranciers vergelijken. Enkel door uw postcode in te voeren en het aantal liter dat u wenst aan te kopen, verschijnt de lijst van verkopers die uw woonplaats bedienen. U kunt de prijs die zij die dag hanteren eenvoudig vergelijken, net als de verschillende diensten die ze aanbieden (levering binnen 48 uur, verzending van een sms voordat de chauffeur aankomt, toevoeging van antivries aan de mazout, enz.). Op die manier kunt u uw leverancier kiezen met volledige kennis van zaken.

Veilig mazout bestellen

Goederen of diensten online aanschaffen kan bepaalde klanten afschrikken. Wees gerust: via Mazoutonline kunt u uw mazout bestellen zonder enig risico.

Ten eerste werden de handelaren die op het platform actief zijn zorgvuldig uitgekozen, op basis van hun betrouwbaarheid en professionalisme, maar ook wegens de kwaliteit van hun producten en diensten. Dit blijkt uit de beoordelingen van klanten die al mazout hebben besteld via het platform.

Bovendien beschikt u over een garantie met betrekking tot de mazoutprijs. Het tarief waaraan u uw brandstof aankoopt, is gegarandeerd tot bij de levering, ook indien de prijs in de tussentijd schommelt.

De betaling is ook volledig beveiligd. Al naargelang de leverancier is het mogelijk om uw factuur rechtstreeks online te betalen op het moment van de bestelling. U kunt uw aankoop ook via Bancontact of contant aan de chauffeur betalen bij de levering. Tot slot kunt u kiezen voor een betaling vóór de levering, via bankoverschrijving.

Lees ook:

Online mazout bestellen: "snelheid, eenvoud en kwaliteit"

Stookolie kopen in minder dan vijf minuten

Mazout bestellen

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
 1. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.

Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
 1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
 1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
 2. Bevestigen
 3. In overeenstemming met de regelgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens verwerkt Total Belgium NV als verwerkingsverantwoordelijke uw gegevens met als doeleinde het beantwoorden van uw vraag en dit met als wettelijke basis uw toestemming. Uw gegevens zullen worden bewaard tot 3 jaar na het einde van de dienstverlening. De verplichte velden zijn aangegeven.

  U heeft een recht op toegang, rectificatie, verwijdering, verzet, beperking en overdraagbaarheid van uw persoonlijke gegevens. U kan een klacht indienen bij de bevoegde toezichthoudende autoriteit (GBA). U kan ons bereiken via het contactformulier. Vertrouwelijkheid.