Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Kan ik mazout laten leveren wanneer ik dat wens?

Met Mazoutonline kunt u mazout laten leveren wanneer dat u het best uitkomt. U kunt namelijk meteen bij de bestelling het gewenste uurslot kiezen.

Via Mazoutonline kunt u rechtstreeks en online mazout bestellen en geleverd krijgen binnen de best mogelijke termijnen. U kunt daarbij zelf het moment kiezen waarop u graag wordt beleverd met mazout. Het platform bundelt namelijk betrouwbare leveranciers die actief zijn in uw streek en die erop toezien dat u een hoogkwalitatief product en dito service krijgt.

Mazout laten leveren binnen het gekozen uurslot

Wanneer u uw mazoutbestelling plaatst, hebt u de mogelijkheid om de periode van levering te kiezen. U kunt zo de dag en het uurslot bepalen (ochtend of namiddag) waarin u graag wordt beleverd met mazout. Zodra de bestelprocedure doorlopen is, zal uw leverancier rechtstreeks met u contact opnemen om uw keuze te bevestigen.

De chauffeur kan u een half uur voor zijn aankomst bij u verwittigen via een sms-je of een telefoontje. Bepaalde leveranciers bieden ook de mogelijkheid om te worden beleverd binnen 24 of 48 uur, of zelfs op zaterdag. Al die diensten worden kosteloos of met een toeslag aangeboden, al naargelang van de verdelers.

Een efficiënte mazoutlevering

Als uw mazouttank vlot en rechtstreeks toegankelijk is, dan is het niet echt noodzakelijk dat u thuis bent wanneer de chauffeur mazout komt leveren. Die aanwezigheid is echter wel verplicht bij de eerste levering, zodat alles in de beste omstandigheden kan verlopen.

Bij Mazoutonline kunt u er van op aan dat uw mazout wordt geleverd binnen de vijf werkdagen na het plaatsen van uw bestelling. Als u opteert voor een betaling van uw mazoutaankoop via bankoverschrijving, dan begint die termijn te lopen vanaf de datum van ontvangst van de betaling.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y