Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Mazout betalen: wat zijn de mogelijkheden?

10 juni 2024
Staat u op het punt om mazout te bestellen? In dit artikel geven we de verschillende betalingsmogelijkheden die de leveranciers van Mazoutonline aanbieden.
Mazout betalen: wat zijn de mogelijkheden?

Online mazout bestellen, in slechts enkele klikken, was nog nooit zo eenvoudig dankzij Mazoutonline, dat als doel heeft uw leven gemakkelijker te maken. Op het platform kunt u de prijzen van de leveranciers uit uw regio vergelijken en vervolgens een bestelling plaatsen.

Bovendien hebt u verschillende mogelijkheden om uw factuur te betalen. Mazout betalen kan zowel vóór of op het moment van levering.

Uw mazoutfactuur betalen vóór levering

U hebt twee mogelijkheden om uw mazoutfactuur op voorhand te betalen. Het voordeel hiervan is dat u met uw leverancier kunt afspreken om uw bestelling te laten leveren als u niet thuis bent.

De eerste mogelijkheid is dat u uw factuur online betaalt wanneer u uw bestelling plaatst. Als uw leverancier u die mogelijkheid geeft, kunt u veilig betalen met een bankkaart (Bancontact) en een kaartlezer, of rechtstreeks via de applicatie van uw bank.

Houd er rekening mee dat u online niet kunt betalen met een kredietkaart (Visa, Mastercard, American Express, enz.).

De tweede mogelijkheid om op voorhand te betalen is de traditionele bankoverschrijving. In dat geval gaat de leveringstermijn — maximaal vijf werkdagen — pas in op de dag dat uw leverancier uw betaling op zijn rekening ziet verschijnen.

Betaling bij levering

Betaalt u, net als veel van onze klanten, liever bij levering? Ook hier zijn er twee mogelijkheden.

- Met een betaalkaart: alle leveranciers van Mazoutonline geven u de mogelijkheid om met een betaalkaart te betalen via de Bancontact-terminal waarover de chauffeur in zijn tankwagen beschikt. Opgelet: ook hier worden kredietkaarten niet aanvaard. Controleer of uw kaart het Bancontact-logo heeft.

- Contant: bij sommige leveranciers kunt u uw mazoutfactuur contant betalen, rechtstreeks aan de bezorger. Vanwege veiligheidsredenen wordt die mogelijkheid echter steeds minder gebruikt. Wilt u het liefst contant betalen, controleer dan bij uw bestelling of uw leverancier die optie aanbiedt.

Lees ook:

Profiteer van de voordelen van het stookoliecontract

Uw stookolie per maand betalen

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y