Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Mazout bestellen: waarom kiezen voor een kwaliteitsproduct?

03 juni 2024
Wanneer u mazout gaat bestellen, is het steeds belangrijk om een product van goede kwaliteit te kiezen. In dit artikel leggen we uit waarom.
Mazout bestellen: waarom kiezen voor een kwaliteitsproduct?

Is het tijd om uw mazouttank te laten vullen? Gaat u kiezen voor gewone mazout of mazout Ultra? Hier zijn een aantal redenen waarom het de moeite waard kan zijn om te kiezen voor brandstof van de beste kwaliteit.

De keuze tussen twee soorten mazout

Bij Mazoutonline kunt u altijd kiezen tussen gewone mazout en mazout Ultra. Op het eerste gezicht is het belangrijkste verschil tussen die twee producten de prijs.

Mazout Ultra kost ongeveer 3,5 cent per liter meer dan gewone brandstof. Voor een volle tank van 2.000 liter kunt u ongeveer 70 euro besparen door het goedkoopste product te kiezen. Maar is het een echte besparing?

Door voor mazout Ultra te kiezen, bestelt u een mazout van superieure kwaliteit, ook bekend als hoogrendementsmazout. Dergelijke mazout heeft een hogere kwaliteit door de verschillende additieven die dit product eigenschappen en kwaliteiten verlenen die erg interessant zijn in vergelijking met gewone mazout.

Bestel mazout Ultra en doe profijt

Kiezen voor mazout Ultra betekent dat u profiteert van heel wat voordelen.

Met mazout Ultra bespaart u geld

Allereerst bevat mazout Ultra een additief dat de verbranding verbetert. Dit type mazout garandeert dus een beter rendement dan de klassieke versie. Het resultaat? Uw verwarmingsketel verbruikt minder brandstof en u hoeft dus minder mazout te bestellen.

Hoewel mazout Ultra iets duurder is dan zijn gewone tegenhanger, zal u op termijn toch geld besparen.

Met Ultra blijft uw verwarmingsinstallatie in topconditie

Door bij iedere bestelling steevast voor mazout Ultra te kiezen, zorgt u beter voor uw verwarmingsinstallatie. Mazout Ultra vermindert immers aanslag en residu's die na verloop van tijd uw ketel en schouw verstoppen. Een anticorrosiemiddel beperkt bovendien het ontstaan van roest en oxiden. Dit verkleint de kans op pannes en zorgt ervoor dat u minder onderhoudskosten moet betalen voor het onderhoud of nazicht van uw installatie.

Mazout Ultra voor een betere bewaring

De additieven in mazout Ultra hebben ook invloed op de houdbaarheid. Mazout van goede kwaliteit blijft lang houdbaar dankzij de antioxidanten en antibacteriële stoffen die erin zitten. Die stoffen voorkomen de groei van verschillende micro-organismen die uw verwarmingsketel kunnen beschadigen.

Mazout van goede kwaliteit bestellen op Mazoutonline

Controleer altijd of de gekozen leverancier een goede reputatie heeft voordat u stookolie bestelt. Bij Mazoutonline kunt u er zeker van zijn dat u een kwalitatief product bestelt, met de juiste toevoegingen, tegen de best mogelijke prijs.

U profiteert overigens niet alleen van de beste prijzen in uw regio maar u kunt onze leveranciers ook gerust om advies vragen. Ze kunnen u helpen de beste keuze te maken voor uw behoeften en installatie.

Lees ook:

Is mazout met additieven, echt wel een bron van besparingen?

Makkelijk minder mazout verbruiken om minder te bestellen

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y