Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Wat doet een stookolieleverancier?

18 november 2020
Bestellingen opnemen, stookolie leveren, ... Wat doet een stookolieleverancier nu eigenlijk allemaal? We leggen het voor u uit.
Wat doet een stookolieleverancier?

De dagen van stookolieleveranciers zijn goed gevuld, zeker in het verwarmingsseizoen wanneer het aantal stookoliebestellingen toeneemt.

Stookolieleveranciers op de baan

Stookolieleveranciers beginnen steeds vroeg aan hun werkdag. 's Morgens rijden ze naar het dichtstbijzijnde regionale depot om de nodige voorraad stookolie in te slaan. Doorheen de dag zorgen de chauffeurs er dan voor dat de stookolieleveringen aan particuliere en professionele klanten afgewerkt worden.

De leveranciers zien erop toe dat ze hun route zo efficiënt mogelijk inplannen. Hiervoor proberen ze zo goed mogelijk rekening te houden met de gewenste levermomenten van de klanten en trachten ze het aantal gereden kilometers tot een minimum te beperken. Op die manier kunnen de stookolieleveranciers u op elk moment de beste prijs bieden.

Stookolieleveranciers werken ook op kantoor

Op kantoor worden 's morgens al de eerste telefoontjes en e-mails beantwoord. Klanten die een bestelling willen plaatsen worden steeds zo snel mogelijk geholpen. Sommige klanten hebben ook een dringende levering nodig. Het administratief personeel probeert de dringende vraag dan zo goed mogelijk in te plannen in de dagplanning van de chauffeurs.

De medewerkers op het kantoor staan ook in voor de facturatie van de geleverde bestellingen. Ze houden zich daarnaast bezig met enkele administratieve taken die bij het bedrijfsleven komen kijken.

Aan het einde van de namiddag buigen de leveranciers zich over de volgende dag. Ze organiseren hun dispatching in functie van het aantal bestellingen en de ligging van hun verschillende klanten.

Vind uw stookolieleverancier op Mazoutonline

Een betrouwbare stookolieleverancier is van cruciaal belang om de beste service te kunnen krijgen. Een leverancier dient flexibel te zijn en een antwoord op uw vragen te kunnen geven.

Het platform Mazoutonline verzamelt iets minder dan honderd leveranciers uit heel België. De leveranciers kunnen u aantrekkelijke stookolieprijzen bieden, uw bestelling snel leveren, en u een kwaliteitsvolle dienstverlening en dito product aanbieden.

Lees ook:

Het traject van een stookolielevering

Vind een mazoutleverancier in België

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y