Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u
j

Profiteer van goedkope stookolie in hartje winter

07 januari 2019
De voorbije weken waren de stookolieprijzen bijzonder aantrekkelijk. Met Mazoutonline geniet u van een goedkope stookolie in volle winterperiode.
goedkope stookolie

Wie zei ook alweer dat stookolie in de winter duurder is? Enkele jaren geleden klopte die stelling nog wel, maar vandaag gaat ze niet meer op.

Dat klopt: vandaag schommelen de stookolieprijzen het hele jaar door, vaak los van de seizoenen of van de heersende weersomstandigheden. Het zijn vooral andere factoren die de olieprijzen en dus ook de stookolieprijzen aansturen. We vermelden, bij wijze van voorbeeld, de wereldwijde vraag en aanbod, eventuele spanningen in de belangrijkste olieproducerende of olie-invoerende landen, de koers van de dollar en van de euro, het beleid dat in de grote wereldlanden wordt gevoerd enz. Voortaan kan men dus genieten van een goedkope stookolie, ongeacht het tijdstip van het jaar.

Momenteel goedkope stookolie

In deze eerste dagen van 2019 houdt de stookolieprijs stand op een bijzonder interessant peil. Sinds 25 december jl. is hij niet meer boven de kaap van 60 cent per liter geklommen. Het is alweer van de maand februari van verleden jaar geleden dat de stookolieprijs zo voordelig was.

Nu betaalt u voor een levering stookolie van 2.000 liter minder dan 1.200 euro. Voor eenzelfde bestelling moest u zes maanden geleden bijna 200 euro extra neertellen en drie maanden terug zelfs bijna 400 euro extra. Dit is dus hét moment om te profiteren van deze goedkope stookolie.

Bestel vandaag nog uw goedkope stookolie in enkele kliks.

Stookolie die goedkoper is dan de officiële prijs

Als u momenteel geen stookolie nodig hebt, geen paniek. Goedkope stookolie vindt u het hele jaar door bij Mazoutonline. De leveranciers die actief zijn op het platform waken erover dat ze elke dag het beste tarief aanbieden. Ze gunnen hun klanten kortingen die schommelen tussen een tiental en een vijftigtal euro voor een bestelling van 2.000 liter, naargelang van de geldende officiële stookolieprijs.

Goedkope, maar kwaliteitsvolle stookolie

De verdelers die hun krachten bundelen op Mazoutonline mogen dan goedkope stookolie aanbieden, ze zullen nooit de kwaliteit verwaarlozen van de brandstof die ze u leveren. De verkopers van Mazoutonline leveren immers stookolie van het merk TOTAL, een brandstof die tot stand komt volgens zeer nauwkeurige en strenge normen. Deze hoogkwalitatieve huisbrandolie gaat gepaard met een optimaal rendement en draagt op een duurzame manier zorg voor uw verwarmingsinstallatie.

Inloggen y
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y