Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u

Een betere mazoutprijs deze week

05 juni 2018
Na twee weken stagnatie is de mazoutprijs gedaald. Geniet van de beste mazoutprijs van het moment op Mazoutonline.
beste mazoutprijs

De voorbije weken bereikte de mazoutprijs in België zijn hoogste peil van het jaar. Tot dusver werd de piek behaald op 23 mei met een prijs van 0,7255 euro per liter, voor een bestelling van minstens 2.000 liter. Goed nieuws voor de gezinnen die zich verwarmen met mazout: deze week koelt de prijs af. Hij zakt naar 0,7073 euro per liter, voor een levering van 2.000 liter of meer en naar 0,7347 euro per liter voor wie een kleinere hoeveelheid bestelt.

Leveranciers die de beste mazoutprijs bieden

Als u ervoor opteert vandaag mazout aan te kopen, betaalt u voor een levering van 2.000 liter 36,40 euro minder dan verleden week. En omdat de verdelers die actief zijn op Mazoutonline u de beste mazoutprijs bieden, kunt u nog eens 25 tot 40 euro extra besparen. Dag na dag doen de leveranciers die deelnemen aan het platform hun uiterste best om u een mazoutprijs voor te stellen die aantrekkelijker is dan de officiële prijs.

Een betere mazoutprijs dan de voorbije jaren

Er zijn consumenten die vinden dat de mazoutprijs, ondanks de recente daling, toch duur blijft als ze vergelijken met verleden jaar en met de eerste maanden van dit jaar 2018. Toch mogen we niet uit het oog verliezen dan we vandaag kunnen genieten van een beduidend betere mazoutprijs dan enkele jaren geleden.

Tussen januari 2011 en november 2014 bijvoorbeeld, gleed de prijs voor de mazout nooit af onder de lat van 70 cent. De hoogste piek werd bereikt in oktober 2012, goed voor 0,9456 euro per liter, voor een levering vanaf 2.000 liter wel te verstaan. Toen moest de consument voor een aankoop van 2.000 liter 1.891,20 euro ophoesten, wat 476,60 euro meer is dan vandaag!

De beste mazoutprijs, zonder de kwaliteit te verwaarlozen

De verdelers die actief zijn op Mazoutonline waken niet alleen over de beste mazoutprijs, maar ook over de beste kwaliteit van hun producten en diensten.

Of u nu kiest voor gewone stookolie dan wel voor mazout met hoog rendement, als u op dit platform bestelt, bent u zeker dat er u een geraffineerd product wordt geleverd dat beantwoordt aan de strengste normen, en dat is best wel belangrijk als u zorg wil dragen voor de duurzaamheid van uw installatie.

U kunt dus rekenen op waakzame en flexibele mazoutleveranciers die altijd klaar staan met een goede portie advise.

Mazoutlevering

Verder gaan

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen