Een fout is opgetreden bij het opladen van deze pagina
x
u

BETTENS BRANDSTOFFEN B.V.B.A

Deze familieonderneming bezorgt al sinds 1960 energie en warmte aan particuliere en vooral professionele klanten in het Waasland.

Bettens Brandstoffen gaat verder in zijn dienstverlening dan de gemiddelde mazoutleverancier, met levering op werven en regeling van accijnzen.

Mazout Bettens brandstoffen

Klantenadviezen

i i i i i (Uitstekend, 39 advies)

Nejdet, Verrebroek

5i i i i i

"Altijd tevreden nooit problemen gehad" De 13/11/2018 20:24:00

Marzouk, Zwijndrecht

5i i i i i

"Snelle levering en goedkoopste prijzen!" De 10/11/2018 13:25:32

Alle adviezen bekijken

Localisatie

Glazenleeuwstraat 127, 9120 BEVEREN

Mazout bestellen

Duidt hierboven de gewenste hoeveelheid liter en uw postcode aan en bekijk de aanbiedingen

Bettens Brandstoffen, uw mazoutleverancier in de provincie Oost-Vlaanderen

Toen hun ouders in 1960 mazout begonnen te verhandelen, kon niemand vermoeden dat zaakvoerders - en broers - Rudi en Erik Bettens - ruim een halve eeuw later nog steeds de familietraditie zouden verderzetten, en de zaak nog zouden uitbreiden. Met een benzinestation, twee tankwagens en één fulltime chauffeur in dienst bieden Rudi en Erik Bettens een oplossing voor alle energiebehoeften van hun Wase klanten. Al sinds 1975 rekenen ze hiervoor op de kwaliteit van de TOTAL-producten.

Leveringen op maat voor zakelijk cliënteel in en rond het Waasland

Twee tankwagens bevoorraden zich dagelijks aan het depot naast de Antwerpse raffinaderij op amper een kwartier rijden van de onderneming. Zo hoeven ze nooit te vrezen voor een brandstoftekort. Van daaruit verzorgen ze leveringen van voornamelijk diesel en Gasolie Extra aan kmo's in en rond het Waasland, maar ook de gewone mazout en Mazout Ultra voor de particuliere klanten. Intussen kunnen de klanten in hun tankstation terecht voor kleinere TOTAL-producten zoals motorolie, petroleum voor lampen en kachels, rode mazout, en ook TOTAL-pellets.

Brandstoffen Bettens heeft zich ontpopt als een vaste waarde voor zijn vooral zakelijk cliënteel. Dat doen ze in eerste instantie door de topkwaliteit van de producten, maar ook door hun continue bereikbaarheid, en door een snelle en flexibele levering wanneer nodig. De gebroeders Bettens weten ook wat hun zakelijke klanten nodig hebben en spelen daar graag op in. Brandstof leveren op werven, op het moment dat de klant die nodig heeft, is daar één voorbeeld van. Maar Brandstoffen Bettens gaat nog verder. Zo verzorgt Rudi Bettens al jaar en dag de administratie en de melding aan de dienst Accijnzen voor mazout voor industrieel gebruik. "Als wij dat niet doen, moet de klant hier veel tijd voor vrijmaken, terwijl wij dit met onze ervaring veel sneller kunnen", legt Rudi Bettens uit, "of erger nog: de klant vergeet dit aan te geven, met alle gevolgen van dien."

Expertise en traditie verenigd in één familiebedrijf

Rudi Bettens werkt al sinds 1978 in de familiezaak, zijn broer Erik sinds 1987. "37 jaar lang hebben wij gezinnen en bedrijven helpen verwarmen, en hebben we daarmee de kost verdiend. Dat maakt ons gelukkig en trots", zo stellen Rudi en Erik Bettens vast.

Maar niet alleen de zaakvoerders zijn blij met Brandstoffen Bettens, ook de klanten doen er hun voordeel mee, vervolgt Rudi Bettens: "Klanten weten dat ze bij ons steeds kunnen rekenen op producten van topkwaliteit, maar ook op vele decennia expertise die we in onze onderneming in huis hebben. Dat maakt vaak het verschil voor een essentiële basisbehoefte zoals verwarming."

Contact:

Inloggen
Nodig uw vrienden uit op Mazoutonline y
Dit artikel delen via E-mail y
Inschrijving y
  1. Inschrijven en verder gaan
Uw account werd aangemaakt, een bevestigingsmail werd u gestuurd Wenst u uw inschrijving te voltooien? Mijn inschrijving voltooien
  1. Is uw leveringsadres verschillend van uw facturatieadres ?
  1. Uw telefoonnummer laat de mazoutleverancier toe met u contact op te nemen teneinde een leveringsdatum af te spreken
  2. Bevestigen